Familiefoto's in de Ardennen; spontane familiefoto's een een vakantiewoning

26.07.22

Spontane familie fotoshoot in de Belgische Ardennen

Als fotograaf ben ik veel onderweg. Ik kom op de leukste plaatsen. Steeds vaker word ik ook in Belgie geboekt, veelal door Nederlandse families die hier met z'n alleen gezellig een een week op of weekend weg zijn om iets te vieren. Dat kan een 25, 40 of 50 jarig huwelijksfeest zijn, maar ook gewoon een gezellig familieweekend. Vaak gaat het om ouders met hun kinderen en kleinkinderen, die samen even weg zijn. Vaak is het zo dat de kinderen door het hele land verspreid wonen en dat deze vakantie een unieke gelegenheid is waarop ze allemaal met hun partners en kleinkinderen samen zijn.

Zo ook deze leuke familie. We hadden van te voren telefonisch contact gehad om de afspraak voor de familieshoot in te plannen en hun wensen te bespreken. Ook had ik hun mijn pagina laten zien waarop ik mensen tips geef voor kleding tijdens de fotoshoot. Bij aankomst was het bewolkt maar zacht weer. Ik was eerst nog verkeerd gereden (google maps is niet altijd zo betrouwbaar in de Ardennen) maar een telefoontje bracht me bij het juiste huis, een woning in typische Ardense stijl.

Na met iedereen te hebben kennis gemaakt, starten we met het familieportret in de mooie tuin van het vakantiehuis. Een tuin die ruim was met bloembedden een mooie typische stenen muur, maar ook een stuk gras. Erg leuk op te zitten of de kinderen op te laten spelen. De tuin liep bergafwaarts en eindigde in een mooi natuurgebied.

Deze groepsfotoshoot was een uur heel veel plezier maken samen. De tijd vloog voorbij en na allerlei combinaties te hebben gefotografeerd, zat mijn taak er op en nam ik weer afscheid om door het prachtige landschap langzaam terug te rijden richting Brunssum.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefoto's in de Ardennen; spontane familiefoto's een een vakantiewoning
Logo Sjurlie.nl