Fotoshoot met je paard in Zuid Limburg: een sprookjesachtige paardenfotoshoot bij zonsondergang

23.08.23

Fotoshoot met je paard in Limburg laten maken ? Deze paarden en ruiter fotografeerde ik bij zonsondergang in Klimmen

Wat is er nu leuker al een fotoshoot cadeau krijgen van je vriend? Een hele tijd geleden al werd ik gebeld of ik ook kadobonnen had voor fotoshoots. Hij wilde deze kado doen aan zijn vriendin zodat zij professionele foto's kon laten maken met haar 2 paarden.

Een paar maanden later ontving ik een appje van haar. Ze had de kadobon in ontvangst genomen en wilde graag een afspraak maken voor de fotoshoot met haar 2 paarden. Een schimmel en een vos. Twee prachtige beesten. We planden de fotoreportage met de paarden zo in, dat we mooi foto's konden maken bij ondergaande zon.

De paarden waren gestald in Klimmen bij de Hubertushoeve, alleen al een prachtige route door de velden om naar toe te rijden. Een prachtig Limburgs land. Alles was heerlijk groen, het was een warme zonnige zomeravond en er beloofde een prachtige zonsondergang te zijn.

Na een korte kennismaking met de ruiter, een behulpzame vriendin en haar 2 paarden gingen we de weilanden in. Eerst maakte ik een aantal tegenlicht foto's bij ondergaande zon van haar met de paarden in de hand. Eerst elk paard apart en daarna de paarden samen en als laatste de paarden alleen en samen heerlijk grazend in het weiland.

Daarna gingen we met de paarden aan de hand naar een picknickplaats. Hier waren prachtige bomen en de zon bescheen de bomen hier en daar als een soort schijnwerper. Dit leverde sprookjes achtige plaatjes op. Aansluitend fotografeerde ik haar ook nog even terwijl ze samen met de paarden naar mooie uitzicht over het Limburgse land keek en ter afsluiting een foto met beide paarden al wandelend over een veldweg.

Van deze fotoshoot heb ik een mooi album kunnen samenstellen. Ik koos voor een koperkleurige linnen cover. Het album is inmiddels afgeleverd en dus was het tijd om dit blog te schrijven.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot met je paard in Zuid Limburg: een sprookjesachtige paardenfotoshoot bij zonsondergang
Logo Sjurlie.nl