Babyfotografie aan huis in Zuid Limburg: fotoshoot van een schattig meisje

11.11.20

Fotograaf Bocholtz: babyfotoshoot aan huis van een schattig klein meisje

Van deze leuke mensen mocht ik afgelopen zomer al een mooie zwangerschapsreportage maken op de Brunssummerheide. Mailden zij me dat hun dochter geboren was. Afgelopen woensdagmorgen, reed ik naar hun gezellig huis in Bocholtz. Hier maakte ik deze babyfotoshoot aan huis.

We startten zoals ik dat meestal doe met het maken van een aantal newborn foto's in het babykamertje. Een zeer mooi en sfeervol ingericht kamertje dat uit kijkt op een prachtige boom in herfsttinten. Aansluitend gingen we verder met het een aantal babyfoto's met papa en mama samen, maar ook apart.

Ik vond het raam in de woonkamer hiervoor een bijzonder mooie plek. Hier lag ook een bloemvormig kussen (dat van de kat bleek te zijn). Hier legden we de jonge dame op en als snel kwam de kat een kijkje nemen en voorzichtig aan het gezichtje snuffelen. Dit leverde een bijzonder mooi beeld op.

Na de korte babyfotoshoot met kat, gingen we even de tuin in, het was zacht en zonnig weer en dus waren de stammetjes haardhout een mooie fotoachtergrond. Dat vond zij alleen niet zo gezellig, ze wilde niet alleen tussen de stammetjes, maar met papa en mama samen gelukkig wel.

We eindigden met een aantal foto's in haar wiegje op de slaapkamer van papa en mama. Waar we haar in een wit bedje op een schapenvachtje leggen, met een wit konijntje erbij. Iets was ik altijd bijzonder mooi vind: foto's in een tint. Haar zachtroze babyhuidje tekende hier mooi tegen af en er kon zelf een lachje af.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotografie aan huis in Zuid Limburg: fotoshoot van een schattig meisje
Logo Sjurlie.nl