Bedrijfsfotografie Hoensbroek: fotografie netwerkbijeenkomst Kvinner bij Lendi Mode Hoensbroek

21.09.20

Bedrijfsfotograaf Limburg: fotoreportage van de netwerkbijeenkomst van Kvinner bij Lendi mode in Hoensbroek

Onlangs was er sinds lange tijd nog eens een Kvinner dames netwerk bijeenkomst. Door de coronamaatregelen hadden wij elkaar lange tijd niet live gezien.

De bijeenkomst vond dit keer plaats in het pand van Lendi dames- en herenmode aan de promenade in Hoensbroek (Heerlen). Voor mij een bijeenkomst om de hoek. We begonnen zoals altijd met gezellig in een beetje bijpraten. In de tussentijd werden er een heerlijk walking diner geserveerd.

Aansluitend werd de groep in tweeën gesplitst en kreeg een deel van onze groep een presentatie te zien over het ontstaan van Lendi en de invloed van de coronacrisis op de mode industrie en de andere groep kreeg onder muzikale begeleiding van een DJ een kleine modeshow te zien, gelopen door 2 modellen en 3 verkoopsters, die zich in de nieuwe collectie gehesen hadden. Terwijl de dames liepen werd er iets verteld over de kleding en de mooie merken die geshowd werden.

Nadat de modeshow en de presentatie ten einde waren was het tijd voor gezellig borrelen maar ook shoppen, alles dames ging passen en er gingen wat leuke kledingstukken over de toonbank. Zelf heb ik ook het een en ander gepast, maar ik kon mij gelukkig inhouden en heb ik niks gekocht, maar het was zeer verleidelijk.

Ik vond het erg leuk om weer eens een live bijeenkomst mee te maken en te fotograferen uiteraard. Hopelijk zullen er de komende tijd weer een aantal volgen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Hoensbroek: fotografie netwerkbijeenkomst Kvinner bij Lendi Mode Hoensbroek
Logo Sjurlie.nl