Fotoshoot van een huwelijksaanzoek bij Chateau Neercanne in Maastricht

28.04.23

Bruidsfotograaf Maastricht bij Chateau Neercanne: dit keer geen huwelijk maar een aanzoek

Al weken was deze man bezig met de romantische voorbereiding van zijn huwelijksaanzoek, we belden wel vijf keer en verwisselden een aantal keren van locatie. Het begon met het idee om zijn vriendin ten huwelijk te vragen op de zandvlakte op de Brunssummerheide, dat idee werd geskipt en vervangen voor een aanzoek bij Mondo Verde in Landgraaf. Omdat Mondo Verde nogal groot is en er naast een fotograaf ook een violist aanwezig zou zijn en dit lastig af te stemmen zou zijn, stelde ik hem voor het op het terras bij het water bij kasteel de Hoogenweerth te doen. Hier was echter een bruiloft die vrijdag.

Toen kwam de violist met het voorstel het aanzoek bij de Chateau Neercanne in Maastricht te doen. Omdat wij elkaar vooraf niet zouden ontmoeten zou alles spontaan en direct goed moeten gebeuren. Zou direct het juiste moment moeten weten te pakken. Dus stuurde ik hem een voorbeeldfoto van een bruidspaar op het terras bij Neercanne met uitzicht over het prachtige landschap.

De violist en ik zouden hier wachten en hij zou met zijn vriendin naar buiten komen om van het uitzicht te genieten. De violist zou beginnen te spelen, hij zou vragen en ik zou de foto's maken. En zo gebeurde het! Een prachtig emotioneel momenteel en een dolgelukkig stel. Beiden heel blij en geëmotioneerd. Vijf minuten lang zat ik verstopt achter een barretje op de grond, tot ik ze naar buiten hoor de komen. Een bijzonder leuk en spannend moment. 

Na het aanzoek toosten ze met champagne en daar maakten we nog een aantal foto's samen rondom Chateau Neercanne. Daarna snelde ik naar huis, want ik zat in nog een ander complot: ik zou 3 foto's bewerken en deze naar een fotozaak in Heerlen sturen, die hij als verrassing zou ophalen en tijdens het diner in een restaurant in Heerlen aan haar overhandigen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot van een huwelijksaanzoek bij Chateau Neercanne in Maastricht
Logo Sjurlie.nl