Fotograaf Limburg: stoere fotoshoot van een jongen met zijn skateboard

04.08.21

Communiefoto's oftewel lentefeest foto's Limburg

Eerst gingen zijn twee zussen al op de foto voor respectievelijk hun communie en vormsel. Dit leuke gezin met drie 3 kinderen komt uit Belgie en al jaren zijn ze mijn vaste klanten. Voor de twee dames die toen nog veel kleiner waren mocht ik al communie albums en uitnodigingen maken, een communiereportage maakte ik destijds in het Schutterspark in Brunssum en een in de kasteeltuinen van kasteel Amstenrade.

Nu was hun broer aan de beurt. Een stoere jongen die van skateboarden houdt en daarom was dit ook het thema van deze fotoshoot ter ere van zijn vormsel. Als locatie koos ik het park in Heerlerheide, waar mooie wanden zijn met kleine kleurrijke tegeltjes. Het was lekker warm weer, het was immers augustus, dat krijg je wanneer alle feestelijkheden verschoven worden in het kader van Covid.

Een uur lang maakte ik foto's van hem alleen, maar ook van het gezin compleet en van hem mijn broers en zussen. Het was een leuk uur vol actie, want deze jongen is een durfal. Zelf van een hoge muur af gaan met zijn skateboard, was voor hem geen probleem. Een aantal sprongen maakte hij op commando. Ook ging hij rollend op zijn buik op zijn skateboard, het was erg leuk om hem vast te leggen, terwijl hij zich amuseerde.

Inmiddels zijn de favoriete foto's uitgekozen en zit een mooie luxe communie album met stoere grijs linnen cover voor hem in een doos op weg naar zijn ouderlijk huis in Belgie.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: stoere fotoshoot van een jongen met zijn skateboard
Logo Sjurlie.nl