Fotograaf Limburg: fotoreportage van een broer en zus in het vijverpark in Brunssum

12.11.21

Fotograaf Brunssum: fotoshoot broer en zus in het vijverpark

Prachtig herfstweer met een zonnetje erbij, zo mooi was het toen ik deze leuke broer en zus ontmoette die foto's wilden laten maken als cadeau voor hun ouders voor kerst.

We spraken af op de parkeerplaats van het gemeentehuis van Brunssum en van daaruit wandelden we samen het vijverpark in. Omdat ik pas nog in het park geweest was voor een andere fotoshoot, probeerde ik mezelf uit te dagen om dit keer andere fotolocaties en standpunten te vinden, en dat lukte.

Zo startten we de fotoshoot in een mooie treurwilg die over het water hing. Hier fotografeerde ik broer en zus samen, maar ook alleen, van daaruit wandelden we naar een ander stuk van het park, waar de bomen prachtige herfstkleuren hadden. Natuurlijk mochten ook het nieuwe open lucht theater, met de mooie roestige poorten, het bruggetje en nog een ander leuk bruggetje over het water niet ontbreken.

Aangezien zij een fotoshoot van een half uur boekten, hadden we het rondje in het park er al snel op zitten, maar gelukkig met een ruime keuze aan foto's en inmiddels hebben zij een grote bestelling aan digitale bestanden geplaatst en waren heel tevreden over het resultaaat.

Ik ga de komende tijd aan de slag met het ontwerpen van het mini album dat bij iedere reportage inbegrepen is, met daarin de leukste beelden uit deze broer zus fotoshoot.

Wil jij ook een fotoshoot met je broer of zus boeken ? Neem een kijkje op mijn website. Het hele jaar door kunnen we buiten mooie foto's maken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: fotoreportage van een broer en zus in het vijverpark in Brunssum
Logo Sjurlie.nl