Familiefotografie Limburg: familieportretten bij Villa Aurora in Epen

19.06.21

Familiefotograaf Limburg: groepsfoto's ter ere van een 50 jarig huwelijksfeest bij Villa Aurora in Epen

Onlangs werd ik gebeld of ik zin had om op zaterdag ochtend naar Epen te komen, om foto's te maken van een echtpaar dat daar met hun kinderen en kleinkinderen op vakantie was in een prachtige oude villa.

Daar had ik natuurlijk wel oren naar. Het was ontzettend warm toen ik in de auto stapte, de villa was schitterend, maar de tuin bleek toch wel een kleine uitdaging. Er waren veel heggetjes en weinig schaduwrijke plekken om mooie groepsfoto's te maken. Uiteindelijk vond ik een mooi plekje in de schaduw, met gras. Helaas stond hier wel een grote berenklauw, dus ik waarschuwde de kleine kinderen dat ze hier niet te dichtbij moesten gaan zitten.

We verplaatsen een houten bankje naar de plek onder de bomen en zo begonnen we met de fotoreportage. Iedereen was gelukkig goed gemutst en ik startte met een groepsfoto, daarna ging ik verder met het gouden bruidspaar onder de rozenstruik, de kinderen met hun partners en de kinderen met hun eigen gezinnen. Daarna natuurlijk het eigen gezin van het gouden bruidspaar en opa en oma met de kleinkinderen, daarna de kleinkinderen alleen en apart (voor degenen die dat wilden). We hadden veel plezier dat uur, de tijd vloog voorbij.

Samen poseren, samen knuffelen en lachen, het was een enorm leuke fotoshoot waar ik zelf ook erg van genoot. Gelukkig mocht ik ook een aantal foto's op mijn website laten zien, waardoor ik dit blog kan schrijven.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: familieportretten bij Villa Aurora in Epen
Logo Sjurlie.nl