Fotograaf Limburg; Familie fotoshoot in de natuur

06.11.21

Familieportret Limburg: herfstfotoshoot op de Brunssummerheide

Wat is nu een mooiere plek voor een buiten fotoshoot dan de heide ? De is heide is en blijft mooi en biedt een zeer afwisselende afgrond voor fotoshoots gezinnen, kinderen en families.

Deze leuke mensen zijn al langer klant van mij. Zo mocht ik het huwelijk en ook de babyreportage maken van hun inmiddels 5 jaar oude zoontje. We hadden elkaar dus al lang niet gezien toen ik hun weer ontmoette op de parkeerplaats bij de Schaapskooi.

Het was prachtig zonnig weer en iedereen was leuk aangekleed in herfsttinten, oma, de kinderen, hun partners en de kleinkinderen. Twee kleine babies en een jongetje van 5, een hele leuke uitdaging. Alles liep perfect. soms poserend, soms spelend.

De kleuren van de heide, het bos met loofbomen, de kromme takken van de naaldbomen, waarop je leuk kunt zitten, werkten allemaal mee. Zoonlief fotografeerde ik al spelend, pissebedden zoekend onder een steen, samen met oma en rennend samen met zijn vader. Soms moet je leuke manier verzinnen om kinderen te fotograferen. Vooral jongetjes, houden vaak niet zo van ook de foto gaan, daar waar meisjes dit juist super leuk vinden.

Het eindresultaat: een leuke, gemengde serie familiefoto's, mijn persoonlijke favoriet is de foto van de trotse oma met haar 2 kleinzonen, zittend in de heide. Alles klopt hier zo mooi. Zij ziet er zo blij, uit, een van de kindjes begint lachen, haar vest, de mutsjes, alles klopt aan deze foto gewoon in mijn ogen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg; Familie fotoshoot in de natuur
Logo Sjurlie.nl