Gezinsportret in een hangmat op de prachtige Teverse heide

01.09.24

Familieportret op een zonnige zondag op de Teverse heide

Er is iets magisch aan een familieportret, vooral wanneer het buiten in de natuur wordt gemaakt. De Teverse heide, met haar uitgestrekte velden en kleurrijke begroeiing, vormt de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke fotosessie. Deze heide ligt in het prachtige grensgebied tussen Nederland en Duitsland, wat zorgt voor een unieke omgeving vol rust en natuur.

De ideale achtergrond voor gezinsfoto's

De Teverse heide biedt een divers landschap van loofbomen, naaldbomen, gras en uitgestrekte heidevelden. Ook is er veel water te vinden, wat bijdraagt aan de serene sfeer van het gebied. Op een zonnige zondag, wanneer de zon zachtjes door de wolken heen breekt, ontstaan de mooiste foto's. De warme lichtinval en het zachte briesje zorgen ervoor dat iedereen op zijn gemak is, en dat straalt af op de beelden.

Spontane gezinsfoto's met een persoonlijke touch

Deze familie was erg leuk om te fotograferen. Ze waren ontzettend spontaan en zorgden voor een relaxte sfeer tijdens de shoot. Ze hadden zelfs een leuke hangmat meegenomen, die we aan de rand van het bos tussen twee bomen ophingen. Het uitzicht op de varens gaf de gezinsfoto's iets bijzonders en maakte het moment compleet.

Magische gezinsmomenten langs het water

Naast de hangmat, maakte ik ook foto's op het mos langs het water, onder de bomen. Dit zachte, groene mos en het kabbelende water zorgden voor een sfeervolle setting. De kinderen speelden en zaten gezellig langs het water, waarbij ze stenen in het water gooiden en genoten van het moment. Aan het einde van de fotosessie wandelden en huppelenden ze langs een prachtig pad met naaldbomen, wat een ideale afsluiting van de shoot vormde.

Een bijzonder cadeau: gezinsfoto's als herinnering

Het is extra bijzonder wanneer ik zo'n fotosessie mag doen voor een familie die ik al jaren ken. Tien jaar geleden stond ik als fotograaf bij hun bruiloft, waar ik de liefde en vreugde van de dag mocht vastleggen. Inmiddels zijn ze vier kinderen rijker: twee prachtige dochters en twee energieke zonen. Hun jongste zoon is nog een baby, wat deze familiefoto's extra speciaal maakt.

Deze fotoshoot werd nóg waardevoller door het gebaar erachter. De vader had deze shoot namelijk als verrassing geboekt, speciaal als cadeau voor moeder. Een prachtig geschenk vol herinneringen, dat de groei van hun gezin op een unieke manier vastlegt.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Gezinsportret in een hangmat op de prachtige Teverse heide
Logo Sjurlie.nl