Familiefotografie Limburg: spontane gezinsfoto's in Valkenburg aan de Geul

13.06.20

Fotograaf Limburg: Familie fotoshoot in Valkenburg aan de Geul

Afgelopen week werd ik gebeld voor een fotoshoot van een aantal gezinnen. De foto's zijn een kado voor de ouders van de zonen, die op de foto gingen met hun gezin.

Als fotolocatie kozen we de mooie achtertuin van de boerderij van een van de zonen in Valkenburg aan de Geul. Een mooie grote, langwerpige tuin met houten stoelen, een fruitboom (kersen) en geitjes en kippen achter een hek. Een van de geiten diende als model voor foto's met de kinderen, maar dat was zo eenvoudig nog niet, want de geit wilde niet met de kids op de foto, hij wilde liever eten van de heg. Hij was bijzonder koppig en draaide me op iedere foto zo ongeveer zijn staart toe.

Zo had ik dan naast de kinderen, de geit als uitdaging bij deze familie fotoshoot. Warm weer was het ook nog eens afgelopen zaterdag, al snel moesten er overhemden gewisseld worden, om iedereen fris en fruitig te laten uitzien. Uiteindelijk begon begon ik het zelf ook behoorlijk warm te krijgen van het aansturen, staan, liggen, kinderen roepen, geiten roepen.. et cetera. Het leven van een fotograaf gaat niet over rozen ;-)

Naast portretten op een houten bankje en bij de rozenstruik, maakte ik ook wat spontane foto's terwijl ze samen kersen plukten. Uiteindelijk na een uur foto's maken, nam ik weer afscheid van deze leuke familie.

Uiteindelijk kwam vandaag al een grote bestelling binnen, zodat tijdig een afdruk kan worden besteld als cadeau voor opa en oma.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: spontane gezinsfoto's in Valkenburg aan de Geul
Logo Sjurlie.nl