Paardenfotoshoot Limburg: met je paard in de Rode Beek

27.07.22

Paarden fotograaf Limburg: Fotoshoot met je paard op de Brunssummerheide

Afgelopen zomer mocht ik deze fotoshoot van een paard en haar verzorgster maken maken op de Brunssummerheide. Deze paardenfotoshoot had zij cadeau gekregen van haar vriend, voor haar 50e verjaardag. We hadden vooraf even gebeld om alles zo vlekkeloos te laten verlopen. Het idee was, dat zij samen met een vriendin te paard naar de heide zou komen, zodat haar paard steun had van het andere paard en niet op de trailer hoefde. Zo gezegd zo gedaan.

We ontmoetten elkaar bij de Rode Beek, het was zonnig en de zon begon langzaam te zakken, wat voor een prachtige warme gloed zorgde. Gelukkig was het die dag niet al te druk aan het water en had ik alle plek voor het maken van foto's.

Aangezien de gefotografeerde ruiter best wel moedig was, ging ze zonder zadel op de rug van haar paard het water in en ook wilde ze daarna best op het droge op de rug van haar paard gaan liggen zonder zadel. Ook naast het paard op de grond zitten was geen enkel probleem. Dit alles leverde mooie plaatjes op.

Daarna besloten we om toch even richting de zangvlakte te gaan, om wat mooie foto's in galop te maken, dat pakte echter even anders uit dan zij gedacht had. Het paard dat de zandvlakte associeerde met een race in volle galop, stoof er van door. Ze viel van zijn rug in het zand. Dat was wel even schrikken, maar gelukkig ging het ruiter en paard goed en konden we de fotoshoot voortzetten bij het bruggetje van de Rode Beek. Ze had hiervoor een speciale outfit met een hoed meegenomen.

Na een dik uur fotograferen namen we afscheid. De foto's zijn inmiddels geleverd en verwerkt tot een mooi linnen foto album als aandenken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Paardenfotoshoot Limburg: met je paard in de Rode Beek
Logo Sjurlie.nl