Fotograaf huwelijk Maaseik: familieportret en sfeerimpressie ter ere van 50 jarig huwelijksjubileum

25.06.23

Fotograaf Maaseik: sfeerimpressie en familieportret bij restaurant Amitie in Ophoven

Wat een prachtige locatie op je 50 jarige huwelijk te vieren. In de tuin van restaurant Amitie in Ophoven was het heerlijk toeven, ondanks de enorme hitte buiten. Hier zaten in de schaduw onder de bomen, het gouden huwelijkspaar en hun familie en vrienden te genieten van een heerlijk diner.

Ik was nog niet op deze locatie geweest voor een fotoshoot, maar wat een prachtige plek is dit. Je waant je in Frankrijk. Het idee was dat ik eerst wat sfeerbeelden zou maken van de tafelende, kletsende mensen. De bediening bracht intussen gerechten en schonk wijn in.

Ik raakte niet uitgekeken in de prachtige tuin, naast het mooie oude huis. Wat ik voor erg mooi vond wat de turquoise kas, die prachtig ingericht was. In deze kas maakte ik dan ook een aantal portretten van het bruidspaar samen.

Daarna wilden de rest van de gasten nog graag een aantal groepsfoto's maken, maar wel simpel, niet te veel lopen, gewoon lekker aan tafel zitten en de rest er omheen gaan staan. Zo gezegd, zo gedaan. En daarna de kinderen op de foto. In de kas, onder de druivenranken en eindigend met een gekke springfoto in een weiland voor een stalletje ergens naast het restaurant.

Intussen was er muziek aanwezig. Een saxofoniste, begeleid door een synthesizer speelde nummers van onder andere Beppie Kraft. Al snel zat de sfeer er goed in en zat de hele tafel "jeugd" te "sjoenkelen".

Zojuist heb ik het album afgerond, dat de gouden bruidspaar krijgt ter herinnering aan deze mooie 50 jarige trouwdag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf huwelijk Maaseik: familieportret en sfeerimpressie ter ere van 50 jarig huwelijksjubileum
Logo Sjurlie.nl