Communiefotograaf Genk: stoere communiefotoshoot van een jongen bij C-mine

21.04.23

Fotograaf Genk: Communie of vormsel er is altijd een leuke reden voor een fotoshoot!

Deze mensen hadden oorspronkelijk een familieportret bij me geboekt, maar door regen en andere omstandigheden bleef deze shoot maar uitgesteld worden, daarom besloten ze uiteindelijk van deze fotoshoot gebruik te maken voor de communiefotoshoot van hun zoon.

We belden en overlegden wat een leuke plek zou zijn. Aangezien zij zelf uit België afkomstig zijn, stelde ik voor om samen naar C-mine in Genk te gaan. Ik vind dit zelf een bijzonder mooie plek voor foto's. Enerzijds door het industriële karakter en anderzijds door de oude invloeden van de gerenoveerde gebouwen en de oude vloeren, met machines van uit de tijd dat de mijnen in België nog open waren.

Zo gezegd, zo gedaan. Op een halfbewolkte middag ontmoetten we elkaar nabij het labyrinth van C-mine. Dit was tevens de plek waar ik de fotoshoot startte. Hij moest even loskomen, de communicant, jongens zijn vaak wat minder gek op foto's dan meisjes, maar uiteindelijk kwamen we tot een leuke resultaat!

Met zijn modelauto's (die nog van zijn opa geweest waren) en zijn tennisracket en stoere zonnebril, maakten we er een leuke en gevarieerde serie van. We eindigden met nog een aantal gezinsportretten binnen in de de hal van C-mine en ter afsluiting maakte ik nog wat foto's van papa en mama samen.

Alle communiefoto's worden straks verwerkt tot een mooi communiealbum met een linnen cover. Deze is bij de fotoshoot inbegrepen.

Communiefoto's kun je ook na de communie nog laten maken. Doe je kind nog een keer zijn kleding aan en we gaan op pad voor mooie portretten in de natuur of op en andere fotogenieke plek.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotograaf Genk: stoere communiefotoshoot van een jongen bij C-mine
Logo Sjurlie.nl