Fotograaf huwelijksjubileum: 60 jarig huwelijksfeest in de Kersentuin van Auberge de Rousch

07.09.23

Fotograaf Heerlen: 60 jarig huwelijksjubileum bij Auberge de Rousch

Zo leuk als klanten je voor de tweede keer vragen of je foto's wilt komen maken. Eerst mocht ik het huwelijk fotograferen en nu het zestig jarig huwelijk van zijn ouders, begin september dit jaar.

Het was heerlijk zonnig weer toen ik aankwam op de parkeerplaats van Auberge de Rousch. Zoals altijd was het druk. Snel parkeerplek zoeken en dan door naar de zogenaamde Kersentuin, een grote serre met bar en een buitenterras. Hier verzamelden zich langzaam alle vrienden, familie en bekenden van dit jubilerende bruidspaar.

Samen wachten zij op de aankomst van het stel. Een groot vlag en ballonnen in goud met de tekst "60 jaar getrouwd" hingen op het terras. Bij aankomst werd hun nog een een corsage opgespeld en toen liepen zij samen onder luid gejuich het terras op om de felicitaties in ontvangst te nemen en cadeaus natuurlijk.

Daarna was er een toost en een speech van hun zoon en dochter, even liepen de emoties hoog op en was er een traan, maar daarna werd het glas geheven en was het tijd om gezellig samen te borrelen. En groepsfoto's maken natuurlijk een belangrijk onderdeel. Met alle familie moesten foto's gemaakt worden, dat deed ik natuurlijk graag voor ze. En daarna ging iedereen naar binnen, aan te schuiven aan de lange gedekte tafels, waar de lunch geserveerd werd en tijdens de lunch kwamen er op een grote scherm tegen de wand oude zwart wit foto's voorbij van de trouwdag, lang geleden.

Inmiddels is het album klaar en afgeleverd. Wil je een kijkje nemen in het album ? Klik dan hier

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf huwelijksjubileum: 60 jarig huwelijksfeest in de Kersentuin van Auberge de Rousch
Logo Sjurlie.nl