Profielfotoshoot Limburg: winterse fotoshoot in het Schutterspark

22.12.21

Fotograaf Brunssum: portretfotoshoot in een winterse setting

Diverse keren hebben we deze fotoshoot moeten verzetten en op deze prachtige winterse ochtend, was het dan eindelijk zo ver. Mooier weer had het niet kunnen zijn: een laagstaande zon die voor prachtig warm tegenlicht zorgde en de vrieskou die van het bos in het Schutterspark een prachtig winterlandschap had gemaakt.

Zo begonnen we met het maken van deze fotoreportage van een uur in de kou. Mijn klant had verschillende outfits meegenomen, waaronder een muts en wanten en ook wilde ze graag lezend op de foto en met een kaars en in haar favoriete groene blouse. Zo gezegd zo gedaan al wandelend, stopten we op verschillende plaatsen voor het schieten van portretten, zo startte ik met zittende foto's in de bevroren herfstbladeren, maakte in wandelende foto's tussen de met ijs gedecoreerde boomtakken en maakte ik de foto's in een de groene tegen, tegen de achtergrond van groene bladeren.

Daarna wandelden we verder en maakte ik een aantal portretten zittend op een bankje langs het water, lezend, met het als achtergrond de zon. Ik ben een enorme fan van het sprookjesachtige effect van tegenlicht.

We eindigden de fotoshoot met een aantal headshots tussen de pluimen langs de visvijver. Daarna namen we afscheid en wandelde ik terug naar mijn auto. Thuis ben ik direct aan de slag gegaan met het bewerken van de beelden.

Ik kreeg na afloop direct een hele leuke mail dat zij zo enthousiast was over het resultaat. Inmiddels heb ik de fotoselectie gekregen en is het mini album in de maak.

 

De communicatie vooraf vond ik erg prettig, tijdens de shoot voelde ik me op mijn gemak bij haar en ik was verrast door de snelheid waarmee ik de foto's beschikbaar gesteld kreeg. Ik was ook heel blij is met de uiteindelijke foto's!"

Reactie plaatsen

Geen reacties
Profielfotoshoot Limburg: winterse fotoshoot in het Schutterspark
Logo Sjurlie.nl