Familieportret bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

09.03.21

Familiefotograaf Limburg: bijzondere familiefotoshoot bij Chateau Sint Gerlach

Onlangs mocht dit mooie portret maken van een gezin. Sacha, die mij boekte, ken ik al langer. Ze boekte ook de communiereportage van haar dochter en later nog een fotoshoot bij mij.

Het regende en was helemaal grijs toen ik richting Valkenburg reed voor de dit familieportret. Ik baalde als een stekker. Het gezin had een nachtje weggeboekt in Valkenburg en we hadden ze mooie locatie gekozen voor een fotoreportage, maar we hadden geluk.

We mochten een aantal foto's binnen maakten, er werd koffie met koekjes besteld en toen klaarde het gelukkig op. Toen het droog was wandelden we door het mooie park en richting de rozentuin, waar ik onder de bogen en het prieeltje een aantal foto's maakte van het gezin.

Ook fotografeerde ik nog elk gezinslid apart, met de andere gezinsleden op de achtergrond. Chateau Sint Gerlach is een van mijn favoriete fotolocaties in Zuid Limburg. Je vindt er alles: mooie hotelkamers, een lobby met een mooie zithoek, een prachtig park en als je even wandelt ben je in de natuur van Valkenburg. Deze locatie is om die reden ideaal voor fotoshoots tijdens alle jaargetijden en weersomstandigheden. De grote feestzaal heeft een mooie overkapping, waardoor je ook bij regen de houten geval als foto achtergrond kunt gebruiken.

Na een uurtje wandelen en fotograferen namen we afscheid. Inmiddels heb ik alle foto's bewerkt en naar het gezin gestuurd, zodat zij een keuze kunnen maken. Mijn volgende taak is het ontwerpen van een klein foto album als aandenken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familieportret bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg
Logo Sjurlie.nl