Zakelijke fotoshoot Limburg: portretfotografie voor website

29.03.21

Zakelijk portret in Zuid-Limburg: Professionele profiel fotoshoot voor Helios VDS bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul

 

Perfecte dag voor een zakelijke fotoshoot

Afgelopen dinsdagmiddag was het heerlijk zonnig, een ideale gelegenheid voor een zakelijke fotoshoot. Ik ontmoette Lars Loomans voor het maken van professionele profielfoto's voor zijn website en LinkedIn. Lars, die in februari 2021 zijn bedrijf Helios VDS startte, bemiddelt voor beleggers in woningen als een soort aankoopmakelaar.

Locatiekeuze: Chateau Sint Gerlach

Voor zijn nieuwe website had Lars behoefte aan hoogwaardige zakelijke foto's. Na een bespreking van zijn wensen en het bekijken van zijn website, waarin geel en goud de hoofdrollen spelen, stelde ik voor om de fotoshoot te houden bij Chateau Sint Gerlach. Deze locatie biedt een chique en veelzijdige achtergrond die perfect aansluit bij de uitstraling van zijn website. Zowel het park als de lobby van het hotel zijn uitstekend geschikt voor professionele websitefoto's.

Wandelen door een prachtige omgeving

We hebben een uur door de prachtige omgeving gewandeld, waarbij ik op zoek ging naar de beste achtergronden en het mooiste licht voor Lars’ portretten. Je kunt in dit blog een selectie van de portretten bekijken die ik van Lars heb gemaakt.

Fotoshoot ondanks Corona

Ondanks de uitdagingen van Corona blijft het mogelijk om een fotoshoot te boeken, vooral buitenshuis. Nu het weer langzaam verbetert, is het een goed moment om je portret-, loveshoot-, zwangerschapsshoot- of gezinsfotoshoot te plannen. Ik heb nog enkele mooie reportages op mijn harde schijf staan die ik binnenkort zal delen op mijn blog.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke fotoshoot Limburg: portretfotografie voor website
Logo Sjurlie.nl