Zakelijke fotoshoot Limburg: portretfotografie voor website

29.03.21

Zakelijk portret in Zuid Limburg: profiel fotoshoot voor Helios VDS uit Eijs, bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul

Afgelopen week op dinsdagmiddag was het heerlijk zonnig. Die middag had ik een afspraak met Lars Loomans, voor het maken van profielfoto's voor zijn website en en Lindedin. Lars startte in februari 2021 met zijn bedrijf, hij bemiddelt voor beleggers in woningen. Hij is een soort van aankoopmakelaar voor beleggers.

Voor zijn nieuwe website, wilde hij een aantal professionele foto's laten maken. Voor de fotoshoot bespraken we zijn wensen en bekeek ik zijn website. Gezien de uitstraling van zijn website, waarin de kleuren geel en goud voorkomen, stelde ik voor om foto's te maken bij Chateau Sint Gerlach. Deze locatie is zeer veelzijdig en heeft een chique uitstraling. Zowel het park als ook de lobby van de het hotel zijn zeer geschikt voor het maken van zakelijke websitefoto's.

Samen hebben we een uur gewandeld, in de omgeving, terwijl ik ondertussen op zoek ging naar mooie achtergronden een mooi licht voor portretten van Lars. Uiteindelijk kun je in dit blog een aantal van de portretten zien die ik van Lars maakte.

Terwijl Corona ons bezig houdt, kun je nog steeds prima een fotoshoot boeken. Vooral wanneer dat buiten is. Het wordt langzaam weer mooier weer, dus wacht niet te lang met het boeken van je portretfotoshoot, loveshoot, zwangerschapsshoot of gezinsfotoshoot. Ik heb nog aantal leuke reportages op mijn harddisk staan, die ik binnenkort mag gaan bloggen van mijn klanten.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke fotoshoot Limburg: portretfotografie voor website
Logo Sjurlie.nl