fotobooth huren in Limburg (8)

Feest fotobooth huren in Limburg

Plezier voor alle gasten

Aan een fotobooth hebben alle gasten plezier plus iedereen heeft achteraf een leuke herinnering die opnieuw een lach op je gezicht tovert.
Wil je een persoonlijk cadeautje om je gasten na het feest te bedanken voor hun komst ?

Dan is deze fotobooth op locatie de oplossing...

Een fotobooth is een meerwaarde voor iedere bruiloft. Gasten maken plezier en dit zie je terug in spetterende en kleurrijke beelden, die je na de bruiloft digitaal ontvangt. De fotobooth van Sjurlie Fotografie kun je aanpassen aan je feestthema, ik bestel een achtergrondkleur passend bij jullie huwelijks- of feestthema, er is keuze uit een groot scala een kleuren.

Een persoonlijke fotobooth

Daarnaast is deze fotobooth ook persoonlijk, want ik zorg voor een bemande stand met een gezellige fotograaf die jullie gasten stimuleert om een leuke foto te laten maken en ze opvrolijkt, voor een optimaal resultaat. Dus geen onbemande en onpersoonlijke fotobooth, of enkel prints om op te plakken, maar leuke individueel bewerkte bestanden, die je achteraf bijvoorbeeld als bedankje naar al je gasten kunt sturen, of die je kunt toevoegen aan je trouwalbum of aan je bruiloftswebsite. De fotograaf maakt van alle gasten meerdere foto's, zodat bij nabewerking de voordeligste en grappigste foto's kunnen worden geselecteerd.

Voor hoelang huren ?

De fotobooth kan naar jullie keuze vanaf een bepaald tijdstip worden opgebouwd en afgebroken, de minimale duur die wij aanraden is 2 uur, maar dit kan uiteraard ook langer.

Voor welke gelegenheid ?

Een fotobooth is een meerwaarde voor elke feestavond, of het nu een bruiloft is, een gouden of zilveren huwelijksfeest, een sweet sixteen party of een bedrijfsfeest. Een fotobooth is altijd een schot in de roos.

Combineer een fotobooth met je bruidsreportage

Neem contact op voor een offerte op maat of combineer een fotobooth met je geboekte trouwreportage bij Sjurlie Fotografie. Wij zorgen dan voor een enthousiaste collega die jullie gasten entertaint met een leuke fotoshoot op locatie.

Werkwijze & tips

De kosten bedragen 395 euro, inclusief

Opbouwen en afbreken /  2 uur fotografie op locatie / 2 uur nabewerking van de beelden / Levering van 100 digitale hoge resolutie beelden op usb (binnen 2 weken na het feest) / Reiskosten binnen een straal van 25 km, verdere reiskosten 0,50 per km

Extra uren: 125 euro per uur, inclusief nabewerking en 50 extra digitale beelden.

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl