Familiefotograaf in midden Limburg: familiefoto's bij een vakantiewoning in Montfort

29.01.22

Familiefotograaf midden Limburg: familiefotoshoot in Montfort

Afgelopen werd ik gebeld of ik op zaterdagmiddag tijd had om een familieportret de maken. Deze familie was met hun 3 zonen, de partners en kleinkinderen een weekend op vakantie in Montfort, in een oude boerderij aan de rand van het bos.

Ik maakte direct een afspraak en na het afronden van een kennismakingsgesprek met een bruidspaar stapte ik in de auto op weg naar Montfort. Het bleek nog niet zo eenvoudig de vakantiewoning te bereiken, volgens google maps was ik er al maar in de praktijk moest ik 2.8 km terug en stond ik aan de andere kant van het spoor naar mijn klant te zwaaien, dus maar weer terug en zoeken naar een spoorweg overgang en een weg richting de boerderij. Uiteindelijk was ik er om half 2 maar het werd wel steeds bewolkter en begon te waaien... als dat maar goed komt dacht ik even.

Binnengekomen was het gelijk een gezellig boel. Vader was jarig en de fotoshoot was als verrassing voor hem geboekt. De kleine kinderen werden aangekleed en we gingen naar buiten. Even leek het toch nog goed te komen met het weer, maar iedereen verwaaide zo ontzettend en het was toch wel enorm koud. Daarom besloten we de fotoshoot binnen af te maken.

Ik zette een van de leren stoelen in het licht van het raam en hier maakte ik alle foto's in verschillende samenstellingen. Iedereen was door de warmte direct een stuk vrolijker en we sloten de fotoshoot af met een leuke serie familiefoto's.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf in midden Limburg: familiefoto's bij een vakantiewoning in Montfort
Logo Sjurlie.nl