Kattenfotografie Limburg: fotoshoot van twee main coone katten aan huis in Maasbracht

21.12.19

Huisdierenfotograaf Limburg: fotoshoot aan huis in Maasbracht van 2 katten

Deze kattenfotoshoot kreeg de eigenaresse van deze katten vorig jaar cadeau van haar dochter, voor de kerst.

Bijna een jaar later, was ik bij deze mensen thuis in Maasbracht voor het fotograferen hun twee mooie maine coon katten. Aangezien zij varen en de katten ook mee aan boord gaan, waren ze alleen rond de kerstdagen thuis, een perfect moment voor een fotoreportage.

Een van de katten, de rode, was heel relaxt en direct een zeer dankbaar model. De andere kat, was iets verlegener. In de eerste instantie verstopte zij zich op de kat in de keuken en daarna achter de kerstboom. Na een tijdje, met wat hulp van de eigenaren, krop ook zij uit haar schulp.

De eigenaren, wilden graag 3 foto's van hun katten, van iedere kat een foto alleen en een mooie van beide katten samen. Uiteindelijk, na lang met mijn camera de vloer te hebben gelegen en nadat de eigenaresse met een knotje wol ging spelen met de dieren, kwam het allemaal goed. Er kwamen een aantal mooie beelden uit op de vensterbank, waarbij de katten elkaar kopjes gaven en de rode kat ging zich uitgebreid strekken op de vloer.

Ik kijk dus terug op een leuk en geslaagde katten fotoshoot. Van deze katten reportage zijn uiteindelijk 3 foto's uitvergroot naar formaat 30 x 45 cm. Daarnaast krijgen zijn nog een klein mini album met de mooiste kattenfoto's al aandenken. Een leuk fotoalbum om bij je te houden in je handtas.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kattenfotografie Limburg: fotoshoot van twee main coone katten aan huis in Maasbracht
Logo Sjurlie.nl