Portretfotografie Valkenburg: fotoshoot voor coach Sanne Vandewall

15.11.21

Bedrijfsfotograaf Valkenburg: portretfoto's voor Coachingspraktijk Sanne Vandewall

Twee weken geleden mocht ik een aantal portretten maken van een coach in haar praktijk in Valkenburg aan de Geul. Ik maakte hiervoor gebruik van natuurlijk licht dat vanuit de raam naar binnen kwam en van accessoires in het praktijk, onder andere maakte ik een doorkijkje door een dromenvanger.

Sanne werkt al bijna 10 jaar in haar eigen praktijk en richt zich op volwassenen, kinderen, gezinnen en op relaties. In haar praktijk werkt ze samen met twee collega's met verschillende disciplines.
In Valkenburg geeft zij ook energetische behandelingen, o.a. chakrahealing en BARS behandelingen. Daarnaast kun je bij haar een wandelcoach-sessie te boeken, deze vindt dan plaats op een mooie locatie naast Kasteel Baexem. Ook biedt Sanne de mogelijkheid voor een online-coaching gesprek.

Voor de foto's maakte zij gebruik van fotoshoot A van mijn website. Dit is een korte reportage van maximaal 40 minuten, waarbij je achteraf de keuze hebt uit 5 digitale bestanden. In de regel is dit voldoende wanneer je als ondernemer een aantal foto's wilt voor je website of Linkedin profiel.

Ik maak dit soort foto's het liefst in je eigen werkomgeving, met gebruik van natuurlijk licht. Op deze manier laten de foto's namelijk ook iets over jouw persoonlijkheid zien. Wanneer je zoiets in een studiosetting doet, is dat niet het geval. Dat betekent niet, dat het niet mogelijk is om door mij studioportretten op locatie te laten maken. Wanneer het om een grote groep werknemers gaat, kan dat namelijk praktisch zijn.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Portretfotografie Valkenburg: fotoshoot voor coach Sanne Vandewall
Logo Sjurlie.nl