Fotoshoot met vriendinnen in Valkenburg aan de Geul

06.05.23

Wat is een leuke activiteit om met vriendinnen te doen ?

Een erg leuke activiteit om met je beste vriendinnen doen - die je wellicht al jaren kent en waar je misschien zelfs mee op basisschool gezeten hebt en mee in de zandbak gespeeld hebt - is een vriendinnen fotoshoot.

Een vriendinnnen fotoshoot is leuke groepsactiviteit in Valkenburg aan de Geul

Met de dames op deze vrolijke foto's deed een fotoshoot in de omgeving van Par Course Valkenburg. Een van deze dames was jarig en boekte mij om die reden. Vanuit haar ouderlijk huis, waar in de tuin de verjaardag gevierd werd, liepen wij samen naar Par Course voor het maken van de foto's.

Het leuke aan Par Course als fotoshoot locatie

De mix van architectuur met verschillende materialen maar ook groen, vind ik ideaal. Hier Zo zijn er leuke betonnen trappen met mooie bloembakken, maar ook panden met mooie muren die als achtergrond voor de foto's kunnen dienen. Er ligt een vijver in het groen op wandelafstand en deze vijver heeft een leuke brug waarop je mooie foto's kunt schieten.

Ik startte de fotoshoot natuurlijk met een aantal groepsfoto's van de dames en aansluitend fotografeerde ik ze ook als tweetallen, we deden dit in overleg en elke vriendin wilde natuurlijk even met de jarige op de foto.

Als aandenken aan haar 40e verjaardag maakte ik nog een mooi foto album

Een linnen album van 15x15 cm met de haar 20 favoriete foto's uit haar verjaardagsfotoshoot. Daarnaast kreeg zij ook een download met haar favoriete digitale bestanden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot met vriendinnen in Valkenburg aan de Geul
Logo Sjurlie.nl