Fotograaf Geleen: familiefotoshoot met 3 vrolijke kinderen in het Danikerbos

15.07.23

Familieportret laten maken in Geleen ? Deze mooie familie mocht ik onlangs fotograferen in het Danikerbos

Afgelopen zaterdag had ik 3 familiefotoshoots in mijn agenda staan. Dat lijkt misschien niet zo heel veel, als je het vergelijkt met een bruiloft van 12 uur. Toch zijn 3 familie familieportretten voor mij gevoelsmatig net zo intensief. Misschien is het, omdat je je iedere keer om een groep compleet nieuwe mensen afstemt. Je moet voelen wat bij deze groep past, met ze op pad en daarna je creativiteit de vrije loop laten. Met de ene groep gaat dat beter dan met de andere.

Ik had met half 2 met deze mensen afgesproken op de de parkeerplaats van Manege ten Eijsden. Daar zouden we elkaar ontmoeten om van daaruit samen richting de mooie open plek in het bos te wandelen. Een van mijn favoriete fotoplekken, want ik ben gek op oude bomen en er staan op deze plek prachtige oude Beuken. Er ligt een dikke omgevallen Beuk met zijn gigantische wortelstelsel boven de grond. Het is erg leuk om een groep hierop te laten zitten.

Daarnaast zijn er twee andere mooie Beuken in de berghelling. Omdat ze naast elkaar in de berghelling staan, zie je hun prachtige wortels en hoe deze met elkaar verweven zijn. Ik weet inmiddels dat dit ook wel een bomenpaar genoemd wordt en dat ze elkaar via hun wortel voeden.

Maar nu even terug naar de fotoshoot. De boekster kwam samen met haar drie schattige zoontjes op me af. Opa en oma waren er ook bij. Er was meteen een fijne positieve sfeer. Iedereen had er zin in. Ook de jongens die 4 en 3 jaar oud waren. Ze waren vrolijk, ze renden en ze vonden het leuk te poseren. Een van hun kwam naast me staan om opa en oma aan het lachen te maken toen ik een foto wilde maken. Wat een vrolijke, fotogenieke boys waren dit. Een genot om mee te werken.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Geleen: familiefotoshoot met 3 vrolijke kinderen in het Danikerbos
Logo Sjurlie.nl