Familiefotoshoot bij de kasteelruine in Stein in Zuid Limburg

09.10.21

Familieportret Limburg: familiefoto's bij de kasteelruine in Stein

Een 25 jarig huwelijk en als activiteit deden ze een fotoshoot met hun kinderen en hond. Toen ik met ze belde, gaven ze aan dat ze een ruine of iets industrieels een mooie achtergrond zouden vinden. Aangezien ik in het voorjaar al een fotoshoot had mogen doen bij deze mooie ruine (deze foto's mocht ik helaas niet bloggen) stelde ik de familie voor hier naar toe te gaan.

Om half 11 ontmoeten we elkaar, op een schitterend zonnige zaterdagmorgen. Samen wandelden we richting de ruine, over de brug en de heuvel op richting de ruine. Daar aangekomen, vertelde de gids het een en ander over de historie en daarna gingen we aan de slag met de fotoshoot. Eerst de hele famile, daarna de ouders samen (met hun rode jubileum tshirt aan) en daarna de ouders met hun kinderen, moeder met dochters, aansluitend de koppels en daarna te vergeten: de hond een prachtige bruine retriever.

Aansluitend wilde iedereen graag naar de top van de toren, na een aantal smalle wenteltrappen te hebben getrotseerd, kwam we aan op het dak van de toren. Hier maakte ik nog een groepsportret van de groep, zittende het dak. Aansluitend liepen we weer de trap af en maakte op hun wens nog een aantal foto's op de trappen van de stellen en ook de complete familie. De trappen hadden op dat moment een mooie groene achtergrond en prachtig tegenlicht. Persoonlijk koos ik voor dit blog echter voor de foto's die ik beneden maakte. Hier vond ik de sfeer en de begroeiing het mooist.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot bij de kasteelruine in Stein in Zuid Limburg
Logo Sjurlie.nl