Schoolfotograaf Geleen: sfeerimpressie voor de website van IBBO school Angeliet

19.05.22

Sfeerfoto's voor IBBO school Angeliet

Via een bruiloft kwam ik terecht op deze IBBO school in Geleen. IBBO staat voor Ik Ben Bewust onderwijs. De directrice van deze school is de moeder van een bruid waarvan ik het huwelijk lang geleden mocht vastleggen. Zij was destijds al bezig met het opzetten van dit type onderwijs.

Afgelopen zomer mocht ik deze fotoreportage maken op de school in Geleen. Op deze school zitten kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Ze krijgen er les, maar leren ook andere zaken zoals huishoudelijke taken, samen spelletjes doen et cetera.

Ik maakte foto's van de lessen, maar ook van de pauze en hoe de kinderen samen spelen. Ook gingen we naar het park in Geleen voor een buiten activiteit. De foto's laten mooi zien hoe kinderen van alle leeftijden met elkaar samen werken. De foto's zijn bedoeld voor de website van het IBBO onderwijs.

De school in de school wordt volledig gewerkt met vrijwilligers. Dat wil zeggen dat ook alle leraren vrijwilliger zijn. Het motto van deze school is: “Wij werken vanuit hart en ziel en helpen de kinderen van nu om hun volledige potentieel tot uitdrukking te laten komen in een veilige, liefdevolle, open en respectvolle omgeving.”

Deze school is dus een combinatie van kleuterschool, basisschool en middelbaar onderwijs. De focus ligt erop de talenten van ieder kind te ontdekken, te benoemen en het kind de kans te geven zich daarin te ontwikkelen. Om hieraan tegemoet te komen, is er een breed aanbod van activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, meditatie, natuur, muziek, dans, drama, sport, yoga, techniek.

Zo zie je ook hoe de kinderen samen in de bibliotheek zitten en mediteren.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Schoolfotograaf Geleen: sfeerimpressie voor de website van IBBO school Angeliet
Logo Sjurlie.nl