Communiefotograaf Belgie: fotoshoot met pony in de natuur van Lummen

10.07.21

Fotograaf Lummen (Belgie): Communiefotoshoot oftewel fotoshoot Lentefeest

Deze communiereportage over de grens in Belgie hebben we helaas een paar keer moeten verplaatsen, maar afgelopen zaterdag op een heerlijk zonnige morgen was het dan zo ver. Om half 10 zat ik mijn auto op weg naar Belgie voor een communiereportage van een meisje met een pony... en wat voor pony!

Het bleek een prachtige kleine vurige hengst te zijn. In haar prachtige jurkje ging ze in het zadel, wat nog niet zo makkelijk was. Deze hengst was weliswaar prachtig om te zien, maar zeker geen mak paard voor een klein meisje. Gelukkig kwam het allemaal goed met wat hulp van papa, mama en de eigenaar. Geduld is altijd heel belangrijk tijdens een fotoshoot met een paard en al helemaal wanneer je zowel aandacht voor het paard als het meisje dient te hebben. Het paard dient zijn ogen op te hebben en zijn oren de goede richting uit, maar je moet het meisje natuurlijk ook nog vrolijk laten kijken, wat niet makkelijk was omdat ze zich goed moest concentreren.

Al wandelend door de mooie Belgische natuur kwam dit echter helemaal goed. Tussendoor werden we nog in een prachtige tuin binnengelaten, waar ik een aantal foto's van haar met haar broertje maakte. Op de paden en onder de bomen, fotografeerde ik haar op en naast de pony. Van deze fotoshoot zal ik nog een communiealbum maken als aandenken.

Wanneer kinderen in Belgie geen communiefeest vieren, vieren ouders een lentefeest, dit is een vervangend feest in plaats van de communie. Kinderen dragen dan wel een mooie jurk en laten vaak een fotoshoot maken bij mij.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotograaf Belgie: fotoshoot met pony in de natuur van Lummen
Logo Sjurlie.nl