Fotograaf Limburg: romantische loveshoot op de zandvlakte bij ondergaande zon

29.03.22

Fotograaf loveshoot Limburg

Als je binnenkort gaat trouwen, wat is er dan leuker dan een loveshoot boeken om alvast te wennen aan de camera ? Dat deed dit leuke stel. Ze zagen mijn andere loveshoot op de zandvlakte van de Brunssummerheide en wilden zoiets ook graag van hun samen laten maken.

Ik kom vaak op de heide, natuurlijk hoopte ik op een mooie ondergaande zon maar gisteren was het ondanks dat het droog was een beetje bewolkt. Het resultaat was er echter niet minder om. Ik nam mijn grote Braziliaanse hangmat mee en hing die op tussen 2 dorre bomen aan de Rode Beek. De hangmat is eigenlijk eenpersoons, maar omdat hij zo laag hing, was het het proberen waard of er ook twee mensen samen in kunnen liggen en dat ging. Dat leverde romantische plaatjes op.

Het stel is beide een liefhebber van Converse Allstars schoenen en daarom betrok ik de schoenen ook in de details van de fotoshoot. Uiteindelijk lag ik om 20.45 u moe maar voldaan op de bank met het zand tussen mijn tenen, na een lange dag. Vanmorgen kon ik niet wachten om de foto's te gaan selecteren en bewerken. Ik heb hun zojuist een mail gestuurd met de resultaten en nu mag ik dit blog met de leukste foto's uit deze romantische loveshoot cq pre wedding shoot met iedereen delen.

Mijn volgende taak wordt het album van de loveshoot ontwerpen en dan zit mijn opdracht er op en is het aftellen naar de bruiloft.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: romantische loveshoot op de zandvlakte bij ondergaande zon
Logo Sjurlie.nl