Website fotograaf Limburg: sfeerimpressie bij Cafe 't Weverke in Schimmert

03.04.21

Horecafotografie Limburg: sfeerimpressie van Cafe zaal terras 't Weverke Schimmert

Afgelopen jaar mocht ik voor deze mooie horecazaak in Schimmert deze sfeerimpressie maken. De foto's zijn bedoeld voor de nieuwe website van 't Weverke, die op dit moment ontwikkeld wordt.

Alle mensen die hier zitten zijn vrienden van de eigenaar of van mij, die model zitten op zowel het terras, in de zaal, het cafe en bij de vergadering. We starten de fotoshoot met een aantal foto's van mensen aan de bar die gezellig met elkaar borrelen en een biertje drinken. Daarna vulden we het terras met gasten en werden en drankjes en kleine maaltijden geserveerd.

Aansluitend was de feestzaal aan de beurt, hier maakten we een vergaderopstelling, een feestopstelling met DJ booth en zetten we een koffietafel in scene. Tijdens de foto's voor de feestavond werd er zelfs gedanst! Het was een erg leuke reportage om te maken.

Vervolgens kwam er een groep fietsers langs om een drankje op het terras te doen, uiteraard waren ook dit vrienden, die model zaten. Als laatste mochten de kleintjes van een ijsje van 't Weverke genieten en gingen zij samen op de foto.

Voor ik aan de slag ga met het maken van een sfeerimpressie, bekijken we altijd eerst wat qua onderdelen gefotografeerd dient te worden. Aan de hand hiervan maak ik een planning en gaan we modellen vragen. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het type klandizie dat het horecabedrijf heeft. De foto's zijn inmiddels bewerkt en afgeleverd aan de klant, dus het was tijd om dit blog te schrijven.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Website fotograaf Limburg: sfeerimpressie bij Cafe 't Weverke in Schimmert
Logo Sjurlie.nl