Evenementenfotografie Limburg: sfeerimpressie van Friday afterwork party bij wijnbar Vicini Geleen

14.07.23

Evenementenfotograaf Limburg: spontane feest foto's voor Friday Afterwork bij wijnbar Vicini in het centrum van Geleen

Hartje zomer mocht ik de eerste editie van after work party Friday After Work fotograferen die werd georganiseerd bij wijnbar Vicini in Geleen in samenwerking met restaurant Battice.

Het begon allemaal rustig om een warme vrijdagmiddag rond vier uur, aan statafels, met gekoelde flessen wijn en lekkere hapjes. Mee en mee werd het drukker en later en gingen de voetjes van de vloer. Er waren optredens van een zangeres met saxofonist en er werd meer en meer gedronken. Vrienden zochten elkaar op, er werd gezongen en gedanst.

De zon ging onder en de Limburgse zanger Frans Theunisz verscheen als verrassing ten tonele, hij zette met zijn act de hele boel op stelten, al gauw ging er een polonaise tussen de tafels door en zong iedereen uit volle borst "Hey Rosie" mee.

Ondertussen werden er oesters gegeten en gingen de stokjes sate over de toonbank. De wijn vloeide rijkelijk.

Ik fotografeerde dit event ter promotie en kreeg in ruil daarvoor gratis promotie via de website van Friday Afterwork en een statafel met 2 heerlijke flessen wijn. Samen met 2 vriendinnen heb ik er een leuke mix van werken en plezier maken van gemaakt.

Binnenkort is de winter editie van Friday Afterwork. Deze vindt plaats op vrijdag 8 december. Ook hier zal ik weer van de partij zijn.

Hieronder zie je een selectie van de leukste momenten uit de zomereditie van Friday Afterwork.

Wil je ook naar Friday Afterwork komen ? Er zijn nog kaarten te koop!

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Evenementenfotografie Limburg: sfeerimpressie van Friday afterwork party bij wijnbar Vicini Geleen
Logo Sjurlie.nl