Fotograaf Limburg: spontane foto's van een gezin in het bos

20.09.21

Familiefotograaf in de natuur: fotoshoot voor een huwelijksjubileum

Deze kant van de Brunssummerheide ontdekte ik onlangs pas, tijdens een wandeling met een vriendin en haar hond. Het was toen nog nazomer en wat mij gelijk op viel waren de mooie kleuren die van groen, geel tot rood liepen. Veel hoge pluimen en veel struiken met bessen. Deze plek moet ik onthouden dacht ik. Ik houd van afwisseling in mijn fotoshoot. Iedere keer dezelfde achtergrond vind ik saai en niet inspirerend. Al gauw kreeg ik deze aanvraag voor een fotoshoot van een gezin met hun kinderen en de partner.

We spraken af bij op de parkeerplaats bij het bos. Samen wandelen we naar de plek waar ik de fotoshoot gepland had. Wat erg mooi was is dat zij qua kleding al voor rood en aubergine tinten gekozen hadden, wat prachtig kleurde bij de kleuren van de natuur.

Je moet er natuurlijk altijd even in komen, aan elkaar wennen, maar al snel was iedereen vrij los en begon ik met het maken van een portret het hele gezin, daarna ging ik verder met het jubilerende echtpaar samen en daarna kinderen en de overige samenstellingen die zij graag wilden vastleggen.

Het werd nog bijzonder leuk en los, toen broer en zus samen gingen dansen en daarna ook vader en zoon al stoeiend op de foto gingen. Het echtpaar samen wilde daarna nog een leuke foto zittend in het groen, toen ze daarbij omvielen en heel hard moesten lachen, stopte ik natuurlijk niet met fotograferen. Ik hou van dit soort leuke spontane en echte momenten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: spontane foto's van een gezin in het bos
Logo Sjurlie.nl