Familiefotoshoot in de sneeuw laten maken in Limburg ? Dat kan in het bos in Meerssen

21.01.23

Familieportret in de sneeuw laten maken in Limburg ?

Een besneeuwd landschap is een prachtig decor voor een familie fotoshoot. Het komt niet vaak voor dat er sneeuw ligt, dus als het dan zover is, is het natuurlijk prachtig als je dan juist een opdracht hebt opstaan als fotograaf.

Afgelopen zaterdag mocht ik deze leuke grote familie in de sneeuw fotograferen. De fotoshoot was een cadeau voor opa.

In de eerste instantie hadden we in het park in Meerssen afgesproken, maar uiteindelijk besloot ik toch om met hun naar een bos in de omgeving te rijden, wat op 5 minuten afstanden rijden lag. Het was in de eerste instantie hun wens om foto's in een mooi park te maken, maar op weg naar de foto locatie bedacht ik mij eigenlijk al dat een park in de sneeuw niet zo'n goed idee is, aangezien de sneeuw niet meer vers was, waardoor het eerder rommelig oogt, omdat er bijvoorbeeld al allerlei honden op het gras hebben gespeeld en de sneeuw daar verdwenen is.

Het duurde even voordat we allemaal bij elkaar waren bij de ingang van het pospad, maar daarna hadden we een super leuke fotoshoot. Ik startte met een groepsfoto en ging verder met kleinere groepjes, zoals opa en oma met de kleinkinderen, op en oma met de eigen kinderen, de gezinnen en ook de partners apart.

Uit een tas kwamen een heleboel leuke mutsen te voorschijn en we eindigden met een aantal grappige groepsfoto's in de sneeuw, waarbij iedereen een kleurrijke muts op had.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot in de sneeuw laten maken in Limburg ? Dat kan in het bos in Meerssen
Logo Sjurlie.nl