Leuke locatie in Limburg voor een fotoshoot van je gezin ?

20.10.20

Gezinsfotograaf Limburg: gezinsfotoshoot in bij pluktuin Fien Fleur in Eys

Vaak heb ik gezinnen die vanuit het Noorden naar Limburg op vakantie komen en dan een fotoshoot bij mij boeken. Zo ook dit leuke gezin, dat vanuit Rotterdam naar Zuid Limburg kwam, om hier hun herfstvakantie te vieren.

De vader boekte deze reportage bij mij, ook omdat zijn vrouw zwanger is. Hij vroeg mij wat een leuke foto locatie zou kunnen zijn hier in Limburg. Ik volgde sinds een tijdje al Fien Fleur op Instagram en het leek me ideaal om hier naar toe te gaan. Er stonden nog steeds wat mooie bloemen in de bloei en sowieso is het uitzicht over het Heuvelland er prachtig. Dat vond dit gezin ook.

Ik zocht steeds bloemen uit die mooi bij de kleding kleurde; wit bij wit, geel bij geel en op het einde plukte dochterlief een bont boeket. Ik maakte foto's van ieder apart, van het gezin samen, maar ook van de kinderen samen en de kinderen apart, bijvoorbeeld van hun zoontje, terwijl hij zich amuseerde met het afknippen van bloemen.

Gelukkig stonden er ook nog een aantal mooie zonnebloemen in de bloei, dit vind ik altijd een erg mooi decor om kinderen bij te fotograferen. Toen ik naar de pluktuin reed, begon het even te regenen, gelukkig hielden we het tijdens de hele fotoshoot droog, op een beetje wind na, was de temperatuur eigenlijk goed te doen en de bewolking werkt op de foto's mooi mee aan de herfstsfeer.

Zo zie je, dat ieder jaargetijde zijn charme heeft en je altijd mooie foto's buiten kunt maken, vooral met kleine kinderen. Het was erg leuk om te zien hoe ze zich amuseerden tussen de bloemen.

De kosten voor een fotoshoot bij Fien Fleur zijn 45 euro inclusief btw.

 

Reactie plaatsen

Leah
Heel leuk, heel mooie foto's!
Leuke locatie in Limburg voor een fotoshoot van je gezin ?
Logo Sjurlie.nl