Bedrijfsfotograaf Heuvelland: websitefotografie voor hotel La Source Epen

18.03.22

Hotelfotograaf Epen: fotoshoot opening hotel La Source

Afgelopen vrijdag mocht ik deze leuke sfeerimpressie maken. Hotel La Source in Epen is een tijd geleden verbouwd en daarna overgenomen. Vrijdag was een proef slaapdag georganiseerd voor familie en vrienden.

Het idee was dat ik voor de nieuwe website foto's zou maken in de vorm van de een sfeerimpressie van de gasten en de eigenaren die aan het werk waren. Zo begon ik met een aantal spontane foto's van het inchecken van de gasten, maakte ik wat foto's van de kamers, de hotelbar, de loungeruimte, het terras en de dinerruimte. Verder werd er een wandeling georganiseerd. Ook hier maakte ik een aantal beelden van. In het hotel kun je namelijk een arrangement boeken, waarin ook een stukje entertainment zit, zoals wandelen in de mooie omgeving.

Het was een leuke en drukke dag, met veel fotogenieke momenten. Zo was er een high tea en een diner. Ook mocht ik beelden maken van de voorbereidingen van het eten in de keuken van het hotel. de housekeeping werd er ook bijgehaald, zodat ik ook een actiefoto van haar kon maken terwijl zij een van de kamer klaar maakte voor gasten. Een stel stond model als gast in een van de hotelkamers.

Tijdens het diner werd ook ik verwend met een heerlijk voor- hoofd en nagerecht. Tijdens het eten maakte ik veel foto's van de mensen die heerlijk aten en gezellig met elkaar praatten. Ter afsluiting maakte ik nog een foto van het hele pand vanaf de buitenkant. Ik deed dit tijdens het zogenaamde blauwe uurtje, het moment na zonsondergang dat het nog net niet donker is, maar de lucht prachtig donkerblauw kleurt.

De foto's zullen worden gebruikt voor de nieuwe website van Hotel La Source.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Heuvelland: websitefotografie voor hotel La Source Epen
Logo Sjurlie.nl