Fotografie Brunssum: change the date loveshoot in verband met verplaatsing huwelijk

26.06.20

Fotograaf Limburg: loveshoot oftewel "change the date shoot" op de Brunssummerheide

Dit leuke koppel zou eigenlijk vandaag gaan trouwen, maar door de Corona maatregelen, moesten zij hun bruiloft naar september verplaatsen.

Vandaag boekten zij daarom een loveshoot bij mij, om deze mooie dag toch een klein beetje te vieren met een fotoshoot van hun samen. Vanmorgen om 11 uur hadden we afgesproken en dat was achteraf gezien wat aan de late kant, want het was al enorm warm. Daarom zocht ik bewust de schaduw op, iets wat nog niet zo eenvoudig is op de Brunssummerheide. Daarom op deze foto's geen heide, maar met name loofbomen.

We wandelden onder de bomen door en stopten zo nu en dan voor een mooie foto van het stel samen. Samen zittend op een boomstam, gezellig pratend en knuffelend.Ook maakte ik foto's van de verlovingsring en het kleine "bruidsboeketje" dat zij had laten maken, passend bij haar jurk. Ook haar haar had ze speciaal laten doen, om er toch een beetje een bijzondere dag van te maken.

Na een uur wandelen en poseren, kwam er uiteindelijk een flinke variatie aan foto's uit de bus, die ik voor het stel bewerkte en in een afgesloten map online zette. De fotokeuze heb ik inmiddels ontvangen vandaag. Ook gaven zij mij toestemming op dit blog te schrijven met enkele van de foto's uit hun loveshoot.

Van deze loveshoot maak ik zoals altijd weer een mini foto album als aandenken voor dit toekomstige bruidspaar, die nu in september 2020 gaan trouwen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotografie Brunssum: change the date loveshoot in verband met verplaatsing huwelijk
Logo Sjurlie.nl