Fotograaf Maastricht: sfeerfoto's bij Hotel Fitz Roy

05.07.19

Hotelfotograaf Limburg: sfeerimpressie bij hotel Fitz Roy in Maastricht

Niet de eerste keer dat ik als fotograaf een sfeerimpressie mocht maken van het prachtige urban hotel Fitz Roy, steeds meer delen zijn nu perfect af en steeds meer mooie hotel kamers (suites) komen erbij. Vandaar dat ik was gevraagd om hier nog een aantal sfeerfoto's van te komen maken ten behoeve van hun website en social media.

De hotel suites liggen in een apart oud gebouw dat aan het hotel grenst. Ze zijn werkelijk prachtig, een mix van oud en modern met mooie hoge plafond met ornamenten. Ze zijn heel ruim en licht. Wanneer je het hotel uit stapt, sta je gelijk in de Boschsstraat vlakbij het Sfinxgebouw en Lumiere, een super leuk deel van Maastricht waar veel te doen is. Hier merk je op de kamers echter niks van, ze zijn super rustig.

Ook in deze kamers komt de urban sfeer weer terug: goud en groen. De kamers zijn royaal van afmeting en sommige hebben en groot bad in de kamer, los van een aparte badkamer.

Na het fotograferen van de suites heb ik met twee vrouwelijke modellen nog een aantal foto's gemaakt van het terras aan de voor en achterzijde en van de drankjes (die er ook altijd heerlijk en kleurrijk uitzien). Hierbij heb ik ook een aantal van de medewerkers in beeld gebracht.

Na afloop van de fotoshoot ben ik zelf even bij de dames aangesloten op het terras om het heerlijke brood met de olijfolie uit te proberen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Maastricht: sfeerfoto's bij Hotel Fitz Roy
Logo Sjurlie.nl