Familiefotoshoot Maasmechelen: fotoreportage in het bos bij nationaal park de Hoge Kempen

13.05.23

Familiefotoshoot in Maasmechelen laten maken ? Spontane foto's van een gezin in nationaal park de Hoge Kempen

Deze familie uit het noorden van Nederland was op vakantie in Centerparcs over de Belgische grens. Tijdens deze korte voorjaarsvakantie wilden ze graag een fotoshoot boeken samen met hun dochter, haar partner en het kleinkind.

We spraken op een warme, zonnige zaterdagochtend af op de parkeerplaats nabij Salamander. Van hieruit loop je in een paar minuten naar het bos. Nationaal park de Hoge Kempen is een prachtig uitgestrekt bosgebied met heide, water een loofbomen. Het biedt veel mogelijkheden om een mooi familieportret te maken.

Deze familie had zich goed voorbereid. De kleding zoals ik dat op mijn website aanbeveel op elkaar afgestemd: ik geef altijd aan dat het beste is om maximaal 3 effen kleuren te combineren en geen zwart te dragen. Ook hadden ze een klein speelgoedautootje meegenomen waar hun dochtertje op kon zitten een ballon met een unicorn.

Zoals dat zo vaak gaat, zijn kleine kinderen niet altijd in the mood voor foto's, dus dat vergt dan vaak wat foefjes om te af te leiden. Dit schattige meisje wilde op zich best poseren, maar enkel met mama. Met opa of oma, daar was ze niet voor te porren. Ook alleen wilde zij absoluut niet op de foto. Het toverwoord was mama. Die bracht de hele tijd een lach op haar gezicht.

Met was "gesjoemel" konden we haar echt toch afleiden en lukte het ons haar met opa en oma en met opa alleen te fotograferen en zelfs in haar speelgoed auto.

Van oma kreeg een heel leuk mailtje dat ze zo blij waren met het resultaat. Deze bestelden naast de inbegrepen foto's de complete serie extra foto's bij.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot Maasmechelen: fotoreportage in het bos bij nationaal park de Hoge Kempen
Logo Sjurlie.nl