Familiefotografie Limburg: fotoshoot van een kleurrijk gezin in het bos

04.07.20

Kinderfotograaf Limburg: spontane kinderfoto's in het Schutterspark

Via via krijg ik altijd weer zo'n leuke opdrachten. Nu deze familie weer, die uit België naar mij toe kwam voor een fotoshoot van hun 3 kinderen in de natuur.

Het zou er zaterdagmorgen even om spannen of het wel droog zou zijn, want de buienradar voorspelde regen. Uiteindelijk waagden we de gok er op en ontmoeten we elkaar de parkeerplaats van het Schuttershuuske, van waaruit we samen naar een mooie stukje bos wandelden, waar ik diverse foto's van maakte van het hele gezin, de kinderen apart, de kinderen met de hond en als laatste fotografeerde ik vader en moeder nog even samen. Eerst wandelden ze een stukje samen en daarna gingen ze in het groen zitten.

Wat ik erg leuk vond, was dat moeder de kinderen heel leuk en kleurrijk gekleed had, dit matchte heel mooi met de kleuren van de natuur. Ik vraag mensen altijd de kleding qua kleur op elkaar af te stemmen, waardoor ze samen qua outfits een mooie geheel vormen. In dit geval was dat weer erg goed gelukt.

Na bijna een uur fotograferen waren de kinderen we langzaam klaar met de fotoshoot en dat is natuurlijk begrijpelijk. Omdat ik inmiddels een heleboel leuke shots had gemaakt rondden we langzaam af en liepen terug richting de parkeerplaats, waar we afscheid namen van elkaar.

Daar kreeg ik ook gelijk toestemming om deze foto's te gebruiken voor mijn weblog, iets wat ik altijd erg waardeer.

Hieronder een selectie uit de serie foto's die ik van dit gezin maakte.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: fotoshoot van een kleurrijk gezin in het bos
Logo Sjurlie.nl