Fotograaf in Limburg voor: Bedrijfsfotografie, bedrijfsreportages, websitefotografie, professionele food fotografie, zakelijk portret, websitefotograaf, fotograaf voor horeca, sfeerimpressie, fotograaf personeelsfeest, zakelijke fotoshoot.

Bedrijfsfotoshoot: fotoreportage van een kindercoachingspraktijk

bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (16)

Bedrijfsfotografie Heerlen: fotoshoot van kindercoachingspraktijk en coaching met hulphond

Nicole Schlosser is kindercoach in Welten, zij heeft haar praktijk aan huis. Wij ontmoeten elkaar tijdens een sales training een jaar geleden. Zo raakten we in gesprek en kwam zij in aanraking met mijn werk en ik met het hare.

Onlangs maakten we zo een afspraak voor de fotografie van haar coachingspraktijk in Welten. Hier coacht zij moeders en kinderen met behulp van onder andere haar mooie lieve hulphond (een adoptiehond uit Spanje, genaamd Lucky).

Omdat het er op de foto's moest uitzien alsof er echt gecoacht werd, vroeg ik Marlou (van visagie Marlou) of zij model moeder wilde zijn en haar zoontje speelde het te coachen kind. Hij deed dit super leuk en spontaan. Eerst zetten we een gesprek in scene aan Nicoles bureau en daarna ging hij aan de slag met spelen, knuffelbeesten en ook in de tuin, waar een parcours met de coachhond was uitgezet.

Ook mocht hij een kaart trekken die gebruikt wordt voor de coachingssessies met de hulphond. Het bleek nog niet zo makkelijk te zijn om de hond te laten luisteren en over het parcours te laten springen. Gelukkig ging spelen met auto's en Play mobile hem beter af en aangezien hij zeer fotogeniek is met zijn stralende lach en mooie bos krullen, leverde dit mooie kleurrijke plaatjes op voor de website.

Marlou had Nicole voor de fotoshoot ook mooi natuurlijk opgemaakt. Als outfits voor Nicole hebben we bewust voor iets kleurrijks gekozen, omdat dit echt bij haar past. De website zelf is ook heel kleurrijk, dus de felle kleuren passen hier heel mooi bij.

De website van Nicole vind je hier.

bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (2)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (1)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (18)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (19)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (17)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (14)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (15)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (13)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (12)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (11)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (10)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (9)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (8)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (4)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (7)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (5)
bedrijfsfotograaf Heerlen fotoshoot kindercoach Limburg (3)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Bedrijfsfotografie Maastricht: portret van een huisarts

fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (7)

Bedrijfsfotografie Maastricht: portret van twee huisartsen in opdracht van CGM

In opdracht van CompuGroup medical, mocht ik deze week twee huisarts in Maastricht portretteren. Beiden werden onlangs geïnterviewd ten behoeve van een online brochure.

CompuGroup Medical levert softwareproducten om medische-, en praktijk voerende activiteiten van huisartsen, apotheken, laboratoria en ziekenhuizen te ondersteunen.

Voor huisartsen leveren zij een Modern web-based, onder Windows werkend, informatiesysteem met moderne, grafische schermopbouw en integratie met andere Windows applicaties. CGM HUISARTS is een compleet huisartsinformatiesysteem, voorzien van alle functies die nodig zijn in de huisartsenpraktijk: patiëntinformatie, kennisondersteuning en financiële administratie.

Het idee was de beide huisartsen te fotograferen in hun werkomgeving en tijdens hun werk, daarnaast moesten er wat sfeerbeelden worden gemaakt voor de folder. In verband met de privacy van patiënten heb ik bij het in scene gezette gesprek van de huisarts met een patiënt, de andere huisarts gebruikt als model.

Voor het maken van deze foto's had ik in totaal een uur, aangezien de dokterspraktijk gesloten was in verband met de uitbraak van het Corona virus, was het rustig en had ik alle tijd om de beide artsen, zowel apart als samen, staand, met elkaar in overleg, maar ook achter hun bureau te fotograferen.

Voor deze fotoshoot, gebruikte ik meerdere spreekkamers, maar ook de wachtkamer en heb ik ook wel hier en daar wat verplaatst om de sfeer een beetje te bepalen. Ik ben daarbij continu op zoek gegaan naar mooi natuurlijk licht. Iets was nog niet zo makkelijk was op deze locatie.

fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (1)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (11)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (5)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (8)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (10)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (6)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (3)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (9)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (4)
fotoshoot huisartsenpraktijk Maastricht (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Zakelijke reportage Wijnandsrade: portretfoto's en sfeerbeelden coachingspraktijk

bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (28)

Zakelijke fotoshoot Wijnandsrade: portretfoto's en foto's praktijk Menvita

Altijd leuk wanneer klanten bij je terug mag komen. En vooral leuk wanneer ze aan je denken omdat ze weten dat dit voor zelfstandigen een lastige tijd is. Met als hoofdinkomen bruiloften, grote familieportretten en zakelijke fotoshoots, is 80% van mijn agenda momenteel leeg geraakt. Even omdenken naar een ander soort fotografie waarmee je dat allemaal kunt compenseren is helaas niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zit niets anders op dan positief blijven en op social media te laten zien wat wel nog mogelijk is.

Een van die mogelijkheden zijn deze fotoshoot van de coachingspraktijk en bijbehorende portretten, gemaakt met 1,5 meter afstand, waarbij ik gebruik heb gemaakt van een gezin dat samen onder 1 dak woont.

Een paar je geleden mocht ik al sfeerfoto's maken van de praktijk van Menvita, deze was toen nog gevestigd in het oude stationsgebouw in Voerendaal. Nu heeft Angelique haar mooie praktijk inmiddels aan huis. Omdat ze wat nieuwe foto's wilde voor haar website, nam ze contact met mij op.

In verband met de uitbraak van Corona, heeft zij haar dochter dit keer gebruikt als model voor het uitbeelden van een gesprek en een behandeling. Aansluitend maakte ik ook nog een aantal portretten van haar man Fons, die tevens ondernemer is.

Aangezien het woonhuis en de praktijk in een prachtige groene omgeving liggen, maakte ik van Angelique ook nog een aantal portretten buiten tussen de bloemen en in een aangrenzende boomgaard, vlakbij het huis.

Ik eindigde met wat spontane foto's van de hond, spelend in de boomgaard.
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (6)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (2)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (5)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (1)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (4)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (14)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (17)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (16)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (18)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (10)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (12)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (8)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (11)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (19)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (21)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (20)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (27)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (24)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (23)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (30)
bedrijfsfotografie coach Wijnandsrade Limburg (29)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Bedrijfsfotograaf Limburg: portretfoto's van twee schoonheidsspecialistes uit Kerkrade

fotoshoot schoonheidssalon Limburg (1)

Zakelijke fotografie Kerkrade: portretten van 2 schoonheidsspecialistes voor de nieuwe website van Skin Profs Parkstad

Onlangs mocht ik deze twee zeer fotogenieke dames fotograferen. Zij gaan samen verder en bundelen hun krachten als schoonheidsspecialistes onder de naam Skinprofs Parkstad.

We spraken af voor een kleine portretsessie met wat schoonheidsproducten als omlijsting. Hiervoor koos ik voor de omgeving van Continium Kerkrade. Ik fotografeerde beide dames samen, maar maakte een aantal portretten van ieder apart.

Daarna spraken we nog af voor een 2e fotoshoot bij hun in de salon aan de Hoofdstraat in Kerkrade. Als achtergrond gebruikten we hier de witte muren van de salon, om de foto's een cleane en frisse uitstraling te geven.

De portretfoto's zullen worden gebruikt voor de nieuwe website van de schoonheidssalon. Deel twee van de opdracht zal bestaan uit het in beeld brengen van de salon en een aantal behandelingen in de vorm van sfeerbeelden, zoals ik deze al voor meerdere schoonheidssalons in de regio gemaakt heb.

Vaak gebruik schoonheidssalons stockfoto's voor hun websites, maar uit onderzoek is gebleken dat het van belang is dat klanten echte beelden zien. Klanten die namelijk direct wanneer je gebruik maakt van een stockfoto. Echte foto's van je salon waarbij ze jou aan het werk zien met een echte klant (of model) geven een klant meer vertrouwen.

In deze tijd waarin mensen binnen 3 seconden besluiten of een website interessant is, is het daarom van het grootste belang dat je goede realistische foto's gebruikt en dat je persoonlijkheid in je foto's naar voren komt.

fotoshoot schoonheidssalon Limburg (10)
fotoshoot schoonheidssalon Limburg (8)
fotoshoot schoonheidssalon Limburg (2)
fotoshoot schoonheidssalon Limburg (3)
fotoshoot schoonheidssalon Limburg (9)
fotoshoot schoonheidssalon Limburg (6)
fotoshoot schoonheidssalon Limburg (4)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Zakelijk portret Limburg: fotoshoot trouwambtenaar bij Winselerhof in Kerkrade

zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (16)

Website fotografie en portretten voor trouwambtenaar Ingrid van den Hombergh van Samen Trouwen bij trouwlocatie Winselerhof

Of ik zin had om wat leuke foto's te maken voor haar nieuwe website. En of ik daar zin in had! Aan de telefoon brainstormden we over een mooie locatie, de uitstraling van haar nieuwe website, de te dragen outfits en nog veel meer.

Eerst hadden we de fotoshoot afgelopen zondag gepland, maar toen werd het niet zo'n mooi weer. Dus besloten we het vandaag te doen. Met in auto een mooie oude stoel, een vogeltje en twee lampionen als decoratie, vertrok ik om half 2 richting trouwlocatie Winselerhof. Wonder boven wonder was ik dit keer te vroeg, iets was zelden voor komt.

Met een afstand begroetten we elkaar en we gingen gelijk aan de slag. Ik startte met wat mooie portretten tussen de bloesem, zitten op de klassieke stoel en daarna staand. Ook maakte ik wat mooie close up foto's van haar trouwring, de hamer en de map voor de trouwakte.

Daarna gingen we richting de mooie blauwe poorten van Winselerhof, aan de achterzijde. Ingrid kleedde zich daarvoor eerst om. Ze had van mij de opdracht gekregen een blauwe jurk mee te nemen, zodat ik een mooie ton-sur-ton foto van haar kon maken. Wat fruitkistjes dienden als decor en om op te zitten.

Als afsluiting maakte ik een aantal foto's die het idee moesten geven van een echte trouwceremonie (ze had hiervoor zelfs bloemen meegebracht) en als allerlaatste maakte nog een aantal wandelende foto's van haar.

zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (7)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (3)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (19)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (11)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (13)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (14)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (10)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (18)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (8)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (1)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (21)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (20)
zakelijk portret trouwambtenaar bij Winselerhof (5)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages