Loveshoot, pre wedding shoot of verlovingsreportage in Limburg

Een romantische, spontane fotoreportage in de natuur of in de stad, ter herinnering aan jullie verloving of om jullie liefde te vieren.


We maken kennis en gaan samen de omgeving verkennen. Jullie mogen gaan zitten of wandelen en met elkaar praten. Er wordt niet geposeerd, maar ik  ga vooral de interactie tussen jullie vastleggen. Jullie gaan zowel samen als apart spontaan op de foto. 

We gaan naar een natuurgebied of stadscentrum in de Parkstad. De exacte plaats stemmen we samen af aan de hand van jullie wensen. Qua licht een tijdstip aan het begin of einde van de dag het mooist.

Wat klanten over de loveshoot zeggen: "We zijn superblij met het resultaat en vonden het leuk om al te ervaren hoe het is om door jou gefotografeerd te worden. We hebben er alle vertrouwen in dat de bruidsreportage prachtig wordt." bekijk meer recensies.

Na de reportage bewerk ik de foto’s voor jullie en maak ik verschillende bewerkingen, waaronder kleur en zwart wit. In de online map vind je de beste circa 30-35 foto’s.