Bedrijfsfotograaf Limburg: fotoshoot bij camping In de Hof in Heerlen

09.07.21

Fotograaf camping Limburg: sfeerimpressie van motorcamping / herberg In den Hof Heerlen

Een fotoreportage van een camping heb ik al vaker gemaakt, maar dit is wel een hele bijzondere camping. Het is een speciale motorcamping waar gezellig groepen mensen vanuit het hele land met elkaar samen komen om gezellig te eten en te borrelen. Over het algemeen zijn er vaak groepen mannen. Je kunt er tenten huren, maar er zijn ook slaapruimtes met stapelbedden, waar groepen kunnen verblijven. In een eerdere reportage mocht ik hier al foto's van maken.

Op de camping mocht ik dus al meerdere fotoshoots verzorgen, onder andere ook tijdens de Pinkpop weekenden. Ook was ik er als fotograaf aanwezig bij diverse feestavonden, waaronder ook bruiloften. In den Hof is een erg gezellige informele plek om te eten, te kamperen en de genieten.

Het is er eigenlijk altijd druk en de mensen die logeren zijn erg open en vriendelijk, iets wat je terug ziet in de foto's. Deze fotoreportage maakte ik in juli een aantal jaren geleden, maar ik had hem nog niet in een blog verwerkt. Ik moest er opeens weer aan denken, omdat ik een aanvraag kreeg om weer een leuke sfeerimpressie te komen maken. Camping in den Hof mag ik als fotograaf tot mijn vaste klanten rekenen. Veel van mijn foto's zijn verwerkt in de mooie website, die de sfeer erg goed weergeeft.

Je zou het eigenlijk niet verwachten, zo direct om te hoek ligt een hele gezellige camping waar mensen vanuit het hele land graag naar toe komen tijdens hun motorritten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Limburg: fotoshoot bij camping In de Hof in Heerlen
Logo Sjurlie.nl