Bedrijfsfotograaf Kinrooi: fotoshoot voor netwerkclub Pro Connect bij Sail Center Limburg

21.07.20

Businessfotograaf voor netwerkclub Pro Connect: netwerken op een Treigut vlot bij Sail Center Limburg in Kinrooi

Het heeft even geduurd voor dat dit super leuke netwerk event doorging: Corona maatregelen, regen, het gooide allemaal roet in het eten.

Maar afgelopen week was het dan toch zo ver: samen met een vriendin c.q. collega onderneemster vertrok in naar Kinrooi (in de buurt van Maaseik) waar we de overige leden van Pro Connect zouden ontmoeten om te gaan vlot varen.

Ik zou het evenement wat sfeerfoto's maken van de leden en de omgeving. Na een tijdje te hebben gepraat op de picknickbanken langs het water, was het tijd om richting de aanlegsteiger te gaan, waar we de groep verdeelden over 3 vlotten en een stuurman / stuurvrouw werd gekozen in iedere groep.

Al varend en pratend met een wijntje of iets fris erbij, werd het gelijk gezellig. We spraken over werk maar ook over privé zaken en al snel was het tijd om de vlotten te verzamelen op het water om over te stappen naar de andere vlotten en met de andere leden te praten. Ik stapte ook even over met mijn camera om op de andere vlotten ook wat sfeerbeelden te schieten van de pratende leden.

De tijd vloog om en al snel was het tijd om weer terug te keren naar de kant, waar het tijd was voor een gezellig bbq. Er werden hamburgers gegrild en vervolgens kreeg iedereen de tijd om zijn persoonlijke en zakelijke pits te doen ten overstaan van de aanwezige leden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Kinrooi: fotoshoot voor netwerkclub Pro Connect bij Sail Center Limburg
Logo Sjurlie.nl