Fotoshoot in de sneeuw laten maken in Rimburg ?

17.12.22

Fotoshoot in de sneeuw laten maken ?

Afgelopen zaterdag was een schitterende dag voor een fotoshoot in de sneeuw. Het was koud, maar zonnig. Voor deze fotoshoot met een mooie houten slee, een teckel, papa, opa en oma spraken we af bij de Watertoren in Rimburg.

De Watertoren is een bijzonder plek voor mij. Als kind hadden we hier een stacaravan op de nabij gelegen camping, dus de toren is bekend terrein voor mij. We spraken af in de brasserie en dronken eerst gezellig warme chocolade melk samen.

Daarna was het tijd om de mooie houten slee uit de auto te halen en om haar kleurrijke muts op te zetten. We hadden elkaar al eerder ontmoet tijdens haar communiereportage vorig jaar. Dus samen foto's maken, was niets nieuw voor dit supermodel ;-).

Ik startte met een aantal foto's in het veld, dat met een prachtige ijslaag bedekt was. Ik koos mijn beeld zo, dat de zon achter hun stond en ik van het prachtige tegenlicht door de kale bomen gebruik kon maken. Als je om 2 uur afspreekt en gaat eerst samen iets drinken, is het al snel half 3 voor je aan de slag gaat en omdat de dagen nu erg kort zijn, was dat het perfecte moment om het met een suikerlaagje bedekte landschap te fotograferen in de mooi ondergaande zon.

Samen op de slee, eerst trok pappa haar, daarna probeerde zij hem te trekken. Met je handschoenen ijs van de planten af schrapen en dat dan de lucht in blazen, wat een super leuk effect!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot in de sneeuw laten maken in Rimburg ?
Logo Sjurlie.nl