Laat een prachtige baby fotoshoot van je newborn maken, gewoon aan huis in Limburg

Wil je mooie professionele foto’s van je baby laten maken, gewoon thuis in alle rust ? Ik maak babyreportages aan huis in de kinderkamer, met gebruik van natuurlijk licht.

 

Wat is het beste tijdstip om een fotoshoot van je baby te laten maken ?

Wanneer de newborn maximaal 1-2 weken oud is, en hij of zij nog heel klein is en nog precies in de vorm kan worden gelegd zoals hij in je buik zat.

Stook je woning of kinderkamer lekker warm, leg wat mooie accessoires klaar (beertjes, verschillende outfits, mooie dekentjes).

Zorg voor voldoende daglicht inval, maar bij voorkeur geen direct zonlicht.

Het beste moment van de dag voor een newborn fotoshoot

In de winter is het qua licht het beste tussen 10.00-14.00 uur. In de zomer kan een fotoshoot van je baby in principe de hele dag, mits het niet te warm is.

Plan de babyfotoshoot na het flesje, zodat je kindje slaperig is. 

Pas de fotoshoot aan aan het ritme van je baby.

Welke kleding draag je tijdens een fotoshoot van je baby

Zorg voor matchende kleding voor jou en je baby, (ton-sur-ton en zachte kleuren zijn het mooist) draag bij voorkeur effen kleding zonder drukke motieven en zeker geen zwart.

Zorg dat je er zelf ook leuk uitziet zodat er ook een paar foto’s samen kunnen worden gemaakt, eventueel met papa erbij.

Zorg dat het babyhuidje goed ingesmeerd is, zodat je kleine velletjes op de huid minimaal ziet.

Het is altijd mooi om ook een aantal foto's van je naakte baby te maken, neem dan wel maatregelen om te zorgen dat er geen ongelukjes gebeuren wanneer de kleine per ongeluk plast.

Samen met broer of zus een fotoshoot van je baby maken

Het is zeker mogelijk om ook samen een aantal foto's maken, maar houd er rekening mee dat het mooi fotograferen van je baby tijd kost en in alle rust dient te gebeuren.

Een broer of zus (vooral wanneer deze ongeveer 2 jaar oud is) zal een deel van tijd van je babyreportage in beslag nemen, maak daar dus keuzes in.

Wat zijn de kosten van een babyreportage ?

Ga naar het prijzenoverzicht.

Bekijk baby fotoshoots in mijn portfolio bekijk blogtopics


Tip voor leuke geboortekaartjes

 * fotoshoot baby Limburg * newborn fotoshoot aan huis Belgie * Lifestyle babyfotograaf Lanaken * babyfotografie Maasmechelen * Reportage baby laten maken * trendy newborn reportage Hasselt * babyfotografie Weert * fotoshoot pasgeboren baby * babyportret * geboortereportage Limburg * Babyfotografe Eindhoven * newborn fotoreportage Brabant * pasgeboren foto´s laten maken * fotosessie met baby * geboortefotograaf