Communiesfoto's Limburg: spontane communiefoto's in de tuinen van kasteel Erentein Kerkrade

13.04.22

Communieshoot Kerkrade: spontane communiefoto's in de tuinen van kasteel Erenstein

Alweer een tijdje geleden dat ik een communiereportage mocht maken voor deze communicant. Meestal mag ik communiefoto's maken voor meisjes, maar dit keer ging een jongen op de foto.

Voor deze klant mocht ik ook al eerder foto's maken en het is altijd heel erg leuk wanneer klanten terugkomen. De meeste van mijn klanten komen tegenwoordig uit Belgie trouwens. Belgen waarderen mijn communiefoto's heel erg en ik mocht al op verschillende plekken in Belgie communicantjes fotograferen.

Waar ik ook nog steeds meerdere keer keren per jaar aanvragen voor krijgen, zijn kerkdiensten van communies. Ik ben hier echter een aantal jaren geleden mee gestopt. Enerzijds omdat het bijna niet te combineren is met mijn andere werk; een bruiloft tot zaterdagavond laat en dan op zondag weer om 8 uur bij de kerk staan en anderzijds omdat ik heb gemerkt dat het onmogelijk is de smaak van een hele groep ouders te treffen en iedereen tevreden te stellen.

Om die reden dus maak ik het liefst individuele reportages zoals voor dit gezin. Hun zoontje moest wel even opwarmen, maar daarna had hij er veel zin in. In zijn leuke communie outfit, sprong hij enthousiast in de lucht op de houten brug en ging hij zitten tussen de gele tulpen die bijzonder mooi matchten met het geel en blauw in zijn communie outfit.

Toen ik uiteindelijk het communie album ontwierp koos ik dan ook voor een okergele linnen cover, die erg mooie paste bij zijn outfit.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiesfoto's Limburg: spontane communiefoto's in de tuinen van kasteel Erentein Kerkrade
Logo Sjurlie.nl