Communiefotograaf Limburg: een hippe communicant in het bos nabij kasteel Grasbroek

04.05.23

Communie fotoshoot in de natuur laten maken ? Het bos in Limbricht is hier een prachtige buiten locatie voor

Onlangs mocht ik deze super hippe communicant uit Brunssum fotograferen. In haar trendy communie outfit, met hoedje, zie je haar Italiaanse roots duidelijk terug. Met haar ouders, haar broertje en de de hond gingen we naar bos. Het bos nabij Grasbroek in Limbricht, bij mij al jaren een favoriete fotolocatie voor communiefoto's van met name meisjes, vanwege het beekje met de schitterende witte bloemenzee er omheen. Wat schetst mijn verbazing, toen we op de plek van bestemming aankwamen en de gehele beek met bloemenzee bedolven was onder de enorme wortels van een een omgevallen boom.

Dat werd dus improviseren, maar dat bleek geen enkel probleem met deze leuke familie. Wandelend met de hond over het mooie begroeide bospad, zittend met de hond in het hoge gras, ze vond het allemaal leuk. Nog meer plezier kregen we, met het uitblazen van uitgebloeide paardenbloemen. Eerst alle kinderen alleen, daarna met haar broertje en zusje samen en daarna het hele gezin.

Ik vervolgde route richting het mooie kasteel Grasbroek langs het weiland met de paarden. Het idee was ze op het hek zou gaan zitten en dat wij de paarden zouden lokken met een krakend zakje. De hond gooide echter roet in het eten en weg waren de paarden. Bij een tweede poging ging het gelukkig beter.

Ter afsluiting maakte ik nog een foto van het hele gezin bij een houten hek vaan een prachtig groen weiland.

De communie is inmiddels voorbij, dus de foto's mogen nu online.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotograaf Limburg: een hippe communicant in het bos nabij kasteel Grasbroek
Logo Sjurlie.nl