Fotoshoot Roermond: branding fotoshoot voor Samen-Trouwen

16.11.22

Fotograaf Roermond: brand fotoshoot voor Samen-Trouwen

Ingrid is een zeer enthousiaste vrouw. Ik ken haar al jaren, we doen vaker styled shoots samen en ook zien we elkaar af te toe tijdens huwelijken. 2 jaar geleden mocht ik ook al foto's van haar maken voor het website en social media en nu, tijdens een dinertje bij haar thuis, waren we weer eens naar haar website aan het kijken en aan het filosoferen wat voor foto's hier nu leuk in zouden passen.

Ik stelde voor om de nieuwe fotoshoot te doen in de kleuren van haar huisstijl (goud en rood). En ik stelde voor om iets met hartjes te doen (immers deze staan voor liefde) en ik riep dat de Oude Teekenschool in Roermond daarvoor een leuke plek was. En zo gebeurde dat we vorige week afspreken in de Oude Teekenschool. Ingrid stond al op me te zwaaien in haar vuurrode jurkje, ze begroette me enthousiast. Ze had het kantoor van de directeur gekregen om zich om te kleden en liet me al haar leuke outfit zien.

Zo gingen we aan de slag, een aantal foto's in het rode jurkje en daarna vervolgende we de fotoshoot in een vuurrood pak, in een spijkbroek met een t shirt met een hartje (natuurlijk) en daarna in het jeans jasje met daarop haar bedrijfslogo. Ik besloot in deze fotoshoot wat meer gebruik te maken van het interessant invallende licht en ook hier een daar een silhouet te maken gecombineerde met mooie detailfoto's van haar handen, haar werktas, de de hartjes en de trouwboekjes met de haar.

De foto's zullen worden gebruikt voor haar website en social media.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot Roermond: branding fotoshoot voor Samen-Trouwen
Logo Sjurlie.nl