Newborn fotoshoot in Geleen laten maken ? Babyfotoshoot aan huis

09.03.23

Newborn foto's laten maken in Geleen ? Sjurlie Fotografie maakt je babyreportage aan huis

Het was al weer even geleden dat ik een pasgeboren kindje mocht fotograferen. Ik doe dat tijd altijd bij de mensen thuis in de babykamer of eventueel in de woonkamer.

Deze jonge ouders belden mij vorige week voor het maken van een afspraak voor een fotoshoot van hun baby. Ze zijn afkomstig uit Sri Lanka en waren erg enthousiast over de babyfoto's op mijn website. We maakten kennis en gingen direct aan de slag. Hun dochtertje bleek een heel rustige baby met een mooi getint huidje, grote bruine ogen en al heel wat haar.

Ze vonden mijn idee om het kindje eerst in haar bedje te fotograferen erg leuk, maar volgens Hindoestaanse gebruiken slaapt een baby de eerste 30 dagen bij de ouders op de kamer en daarna pas in het eigen bedje. We maakte daarom het bedje een beetje op met een sari. Er zat namelijk nog plastic om het matras.

Met wat beertje, een hemeltje en een sari maakte ik een paar foto's vanaf een keukentrap. Ik ben zelf aan de kleine kant, dus om in een bedje te kunnen fotograferen, moet ik altijd iets hoger gaan staan. Daarna wilden zij graag foto's in allerlei kleurrijke jurkjes en ook een aantal foto's samen. Ze hadden beiden iets rood aangedaan en wilde het kindje graag in de luier in hun armen houden. Met een rood gouden sari bedekken we de luier.

Na een dik uur foto's maken was het tijd om af te ronden. De kleine was moe en had genoeg van het wisselen van kleding. Zelfs een speentje kreeg haar niet meer stil.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newborn fotoshoot in Geleen laten maken ? Babyfotoshoot aan huis
Logo Sjurlie.nl