Woningfotograaf Limburg: interieurfotoshoot na verkoopstyling in opdracht van The Staging Company

29.03.22

Interieurfotograaf Limburg: woningfotografie van een voormalig dokterswoning in Brunssum

Deze week mocht ik een erg leuke opdracht verzorgen, het fotograferen van het interieur van een door Staging Company gestylde woning in Brunssum. Het betreft een voormalige dokterswoning met praktijk aan de Gregoriuslaan in Brunssum.

Het huis werd de afgelopen week geheel verkoopklaar gemaakt. Het veranderde in een hippe woning met mooie styling en details. Mijn opdracht was het fotograferen van de woning voor de Staging Company zelf, zodat zij aan hun klanten kunnen laten zien hoe zo'n restyling er uit ziet. Het laat zien hoe je met meubels, styling en een beetje verf van een leeg huis een prachtig sfeervolle woning kunt maken.

Al wandelend door het super mooie ruime huis met grote tuin, raakte ik steeds meer geïnspireerd op interieurgebied, ik hou zelf ook erg van stylen en inrichten. De mooie grote master bedroom had overslaande deuren van waaruit je op een groot balkon uitkwam en heerlijk buiten kunt zitten. Het balk was begroeid met een blauwe regen. De zolder was prachtig ingericht. Ieder kamer had een eigen stijl gekregen. Het mooie vond ik vooral de combinatie van oude en nieuwe elementen, zoals bv de mooie oude hal met trap in combinatie met de hippe grote ronde spiegel en de overige muurdecoratie.

De benedenverdieping heeft een mooie ruime woonkamer die overloopt in een woonkeuken met een schuifpui naar de tuin. Ik herinner me dit huis van toen ik nog klein was, ooit ben ik wel eens in de praktijk geweest. Het grappige is dat deze al die jaren niet veranderd is.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Woningfotograaf Limburg: interieurfotoshoot na verkoopstyling in opdracht van The Staging Company
Logo Sjurlie.nl