Familiefotografie Aken: spontane familiefoto's in het park bij hotel Quellenhof

26.09.21

Familiefotoshoot Aken: spontaan familieportret in het park bij hotel Quellenhof

Steeds meer weten ook Duitse klanten mij te vinden als fotograaf. Zo mocht ik onlangs al twee Duitse bruiloften fotograferen en nu werd ik geboekt voor een familieportret als verrassing voor oma.

Het was schitterend weer toen ik op zondagochtend in mijn auto stapte voor de fotoshoot. We hadden afgesproken bij de parkeergarage en al snel zag ik een grote groep mensen op me wachten. Zodra iedereen compleet was vertrokken we voor een wandeling c.q. fotoshoot door het park. We begonnen met overgroot oma (die de fotoreportage cadeau gekregen had) met de over kleinkinderen op een bankje en daarna liet ik de kinderen samen lekker spelen in de vallende herfstbladeren.

Het stadpark in Aken is erg veelzijdig. Zo is er een mooie fontein, die ik als achtergrond gebruikte voor het portret van de complete familie, daarna wandelden we verder en maakten we foto's onder mooie bomen, op muurtjes en uiteindelijk met de kinderen op de wip in een speeltuintje. Van daaruit ging we naar een ander deel van het park, waar ook een aantal oude graven liggen.

De zon gaf sfeervol tegenlicht en na het maken van de geposeerde foto's was iedere wel toe aan wat leuke spontane foto's, samen wandelend en spelend met de kinderen. Uiteindelijk leverde deze fotoshoot een gevarieerde serie foto's op, waar iedereen blij mee was. Was meer geposeerde foto's voor de oudere generatie en leuke losse beelden voor de jongere generatie. Na een dik uur fotograferen en wandelen namen we weer afscheid op de plek waar we de familiereportage startten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Aken: spontane familiefoto's in het park bij hotel Quellenhof
Logo Sjurlie.nl